谁能帮我翻译以下英文?(外语高手请进) 谢谢!

PlantLayoutFigure1showsthelayoutofafoodprocessingfactory.Theprinciplesusedinthislayou... Plant Layout
Figure 1 shows the layout of a food processing factory. The principles used in this layout apply to all food factories. It can be seen from the figure that there is a logical flow of raw material from intake to final dispatch. The raw mate-rial preparation, the processing, and the packaging are carded out in separate ar-eas, and there is separate storage for raw materials and for both finished product and packaging. It should be noted that access to the packaging area is via a changing room. This is necessary for access to areas where high-risk food is exposed
High-risk foods are foods that may be eaten cold or eaten after warming only, and which have the potential to support the growth of food poisoning microor-ganisms.
It should also be noted that the win-dows are on the north side of the build-ing. The purpose of north-facing
Figure 1 Plan of a food factory repro-duced from Factory Construction; Envi-ronmental Considerations. Encyclopae-dia of Food Science. Food Technology and Nutrition, Macrae R Robinson RK and Sadler MJ (eds) 1993 Academic Press.
windows is to prevent them from be-ing a source of heat The choice for the location of service equipment is impor-tant, if the installation and operational costs are to be optimized.
Love_U2006
厂布局图1显示了一个布局食品加工厂. 采用这种布局的原则适用于所有食品工厂. 由此可以看出,有一个数字逻辑流从原材料到最后摄入 调度. 原搭档-里亚尔准备,加工、包装都进行单独普梳氩救护、 并有单独存放原料和成品,无论包装. 应当指出,进入包装领域是透过更衣室. 这是必要的地区进入高危食品裸露高危食品食品可吃掉 冷或暖之后才吃、有潜力支持微生物生长食物中毒悬浮. 还应当指出,赢Web服务是北边的建莺. 为了北面对图1计划食品工厂复制诱导从建厂; 在ENVI-Haliotis考量. encyclopae-嗲食品科学. 食品与营养技术、机智、沙拉兆焦耳,左肾住宅罗宾逊(博)1993年学术新闻. 窗户是防止他们受到莺热量来源位置选择服务设备 管理重要性而来,如果设置和运行成本的优化.

植物布局 图1 显示食品加工工厂的布局。原则被使用在这种布局适用于所有食物工厂。它能被看见从图, 有原材料逻辑流程从进水闸对最后的急件。原材料准备, 处理, 并且包装被拟订在分开的区域, 并且有分开的存贮的原材料和的完成品和包装。值得注意的是, 对包装的区域的通入是通过一间更衣室。这是必要的为对高风险食物被暴露的区域的通入 高风险食物是也许是被吃的冷的或吃在只温暖以后, 并且有潜力支持食物中毒微生物成长的食物。 它应该并且注意到, 窗口是在大厦的北边。北部饰面的目的 图1 计划食物工厂再生产了从工厂建筑; 环境考虑。食品科学百科全书。食物技术和营养、Macrae R 鲁宾逊RK 和Sadler MJ (eds) 1993 学术出版社。 窗口将防止他们是选择为服务设备地点重要的源泉的热, 如果设施和业务成本将被优选。
v35823v
植物地面区划
图 1 表示食品加工工厂的地面区划。 被用于这一个地面区划的原则适用于所有的食物工厂。 它能被从身材见到有从摄取到结局特派的原料的合乎逻辑流程。 生的配偶-伊朗的银币准备, 那处理、和包装在分开的 ar 中的被备置卡片-eas, 而且有分开的储藏为原料和完成的产品和包装。 它应该被注意接触包装区域是经由一 请输入您要翻译的文字。变更房间。 这对高风险的食物被暴露的接触区域是必需的
高风险的食物是在只有温暖之后可能被吃寒冷或者吃的食物、和哪一个有潜能支援食物中毒 microor 的生长-ganisms。
它也应该被注意赢道琼股票平均指数在北边上那建立-ing。 北方的目的-面对
食物工厂再职业者的图 1 计划-从工厂工程首领; Envi-ronmental 的考量。 Encyclopae-dia 食物工厂再职业者的图 1 计划-从工厂工程首领; Envi-ronmental 的考量。 Encyclopae-食物科学的 dia。 食物技术和营养, Macrae R 罗宾森 RK 和 Sadler MJ(eds)1993 学者压。
窗户将预防他们从是-ing 一个热的来源对于服务设备的位置的选择是 impor-tant, 如果安装和操作的费用是被最佳化