急急急,请帮忙英译汉,谢谢!

IneverthoughtIcouldreallylovesomeoneasmuchasIloveyou.Westartedoutasafriendsjusttalkin... I never thought I could really love someone as much as I love you. We started out as a friends just talking, but over the last couple of days I've truly fallen for you head over heels. You're not one to admit how you feel but I know somewhere in your heart you have feelings for me too because I know you would not have just wasted your time for nothing. You know I care. You're the only person who could ever put this big of a smile on my face 展开
Eric倒空
我从没想过,我可以像爱你那样真的爱一个人。一开始,我们只是普通朋友般聊天,但在最近的一段时光里,我发现我真的对你有好感。你没有对我坦白你的感觉,但我知道你对我也有相同的感觉,因为我知道,你不会浪费时间在没用的地方。你知道我关心你,在乎你。你是唯一一个能让我露出灿烂的笑容的人。
我自己翻译的哈*^o^*,你看看吧!
snnu204
我从来没有想过能像爱你一样去真正爱一个人。我们一开始只是像普通朋友一样聊天,但在过去的几天里,我已经真正神魂颠倒的爱上了你。你不是一个轻易坦白感觉的人,但我知道你内心深处也对我动了真情,因为我知道你不仅仅只是白白浪费你的时间,却一无所求。你知道我在乎你。你是唯一的一个能让笑的如此开心的人。
莫颖_
我从来没有想我可以真爱上某人像我爱你那样多。我们出发由于一个俦公正的谈话,可是以上最后夫妇的日我真下降为你完全地。你不是一承认你感觉如何但我知道某处你的心灵你对我有感觉太因为我知道
(这就是翻译,你下次可以去金山词霸翻译)