初中英语题、、、帮忙 谢谢

根据题意补充单词1.Indiaisac.........withalonghistory2.MrGreenl.........inasmallroom.Hewantsto... 根据题意补充单词
1. India is a c......... with a long history
2. Mr Green l......... in a small room.He wants to buy a big one
选择题
1.Jim is ( ) ,but David is an ( ).
A.English ;American B.an English ;American
C.English;America D.an English ;America

2.Thank you ( )your letter
A.for B.to C.in D.on

3.We have ( ) to do after class
A.any thing B.any things C.many thing D.many things

4.monday amd wednesday afternoon we ( ) sport
A.play B.talk C.take D.make
5.on tuesday afternoon( ) of
xisuziliao
country(国家)
lives(居住)
1. A (英国籍,美国人)
2. A (因某事感谢某人结构“thank sb. for sth.”)
3. D (肯定句用many,意为“许多”,后加名词复数)
4. A (“play sports”,做运动)
kahn7000
1、country(国家)
2、lives(居住)

1、A
2、A
3、D
4、C
laojin629
B A D C
颦颦笑了0HD71d
country lives B A D C
阳光sunshine1
1.country
2.lives
1.A
2.A
3.D
4.C
第四题题干字母打错了吧...
匿名用户
country(国家)
lives(居住)
D
A
D
C