假定你叫李华,今年六月份将从北京新华中学高三毕业,打算到美国哥伦比亚大学上学。现在请你根据下面的个

麻烦帮忙写一篇作文,谢谢你了假定你叫李华,今年六月份将从北京新华中学高三毕业,打算到美国哥伦比亚大学上学。现在请你根据下面的个人信息,用英语写一封信,申请留学。姓名:李华... 麻烦帮忙写一篇作文,谢谢你了
假定你叫李华,今年六月份将从北京新华中学高三毕业,打算到美国哥伦比亚大学上学。现在请你根据下面的个人信息,用英语写一封信,申请留学。
姓名:李华 性别:女 出生年月:1993年6月
毕业学校:北京新华中学 学业:各门功课优秀。
申请院校:美国哥伦比亚大学 申请专业:计算机科学
兴趣爱好:网络和英语 电子邮箱:lihua93@sina.com
要求100字…
就这样的喜欢
Dear Sir orMadam:

I am full of feelings of excitement toapply computer science at Columbia University.Now I will produce myself tu you.

My name is Li Hua, one born in June1993 for girls. BeijingXinhua Middle School is my almamater.In school, all the subjects I have verygood. Myhobby is English and the network, it is for this reason I apply for your school’scomputer science.

My mail is lihua93@sina.com, I am reallyhonored to be your school if a student, I would be very proud, and look forwardto your good news.
追问
谢谢~
匿名用户
hehe ,ni men ye kao zhe ge juan
臭臭2333
东三一模吗?
追问
对,网上的,但不知道准不准,哎  准备一下吧