求翻译!!!

Whilethegeneralpublicknowsmanyofthenames,videos,andsongsbrandedbythebigcompaniesthatm... While the general public knows many of the names, videos, and songs branded by the big companies that make them popular, it’s also important to know the holy trinity, the founding fathers of hip-hop: Kool DJ Herc, Grandmaster Flash, and Afrika Bambaataa. All are deejays who played and presented the records that rappers and dancers delighted themselves upon. Bambaataa single-handedly stopped the gang wars in the 1970s with the themes of peace, unity, love and having fun. 展开
C西诺落枫
当普通大众知道很多大牌公司出品的游戏,歌曲很出名时,我们也要知道嘻哈音乐界的三位一体奠基人,他们就是Kool DJ Herc, Grandmaster Flash, 和Afrika Bambaataa.他们记录了振奋人心的说唱歌手和嘻哈舞者的唱片。Bambaataa还凭借一己之力以和平,融合,爱和关怀的主张停止了发生在20世纪80年代的帮派斗殴。
翻得很不好啦,但绝对是自己翻的。
我觉得这段话的主要意思就是,现在我们只关注那些很受大家欢迎的流行音乐,大公司,大品牌,却忘了嘻哈音乐早期的奠基人为此所做出的努力,这段后的最后讲了Bambaataa的奋斗史,他不仅是一个伟大的音乐家,帮别人录制唱片,还积极提出和平主张,为世界的和平进程做出了自己的贡献。
无聊啊带到
虽然一般市民知道很多的名称,影片,以及由使他们受欢迎的大品牌公司的歌曲,它也必须知道神圣的三位一体,街舞的开国元勋:库尔DJ试听贺克,棋手一刹那,和AfrikaBambaataa的。音乐节目主持人都是谁发挥,并介绍了记录,饶舌歌手和舞者高兴自己设计。 Bambaataa的一手停在20世纪70年代与和平,团结,友爱和玩乐的主题黑帮战争。
devil歌唱
听不懂