帮忙翻译成英文

刚刚看完迪士尼今年的动画大作——《机器人总动员》(《机器人瓦力》),心中感慨万分。这真的是一部震撼人心的电影,无论从各个方面都完全有理由成为今年最棒的动画片。电影讲述了一... 刚刚看完迪士尼今年的动画大作——《机器人总动员》(《机器人瓦力》),心中感慨万分。这真的是一部震撼人心的电影,无论从各个方面都完全有理由成为今年最棒的动画片。
电影讲述了一个关于机器人的科幻爱情故事(情节我就不多讲了,还是大家有时间自己看吧),电影中涉及到很多当前的环境和人文问题。
如:1.影片中几百年后的地球是一个不折不扣的垃圾星球,如今的地球也深受垃圾的困扰。不过影片中表现得更夸张,一座座垃圾山比楼房还高(这个场面十分震撼),大气层中也到处是垃圾,废弃卫星在太空中到处乱飘。
2.影片中在太空飞船中养尊处优的人类从未见过地球,从未见过蓝天、白云、陆地、大海、花草树木,他们天天坐在悬浮椅上,每天只做两件事——睡觉和看电视。他们需要机器人为他们洗脸刷牙,帮他们处理一切事情,这些胖胖的人类连走路都不会——他们的手脚已经严重退化。而现在的年轻一代,“土豆”越来越多了,许多青年基本就是在薯片香味和电视的光影中度过时间。我们也该好好锻炼身体了!
3.在影片中人们的感情似乎也淡化了,人与人之间普遍比较冷漠,机器人沃依(我觉得沃依比瓦力好听)和伊娃的爱情就显得弥足珍贵。对呀,现在的世界也需要更多的真情。
总之,《机器人总动员》是一部不可多得的好电影,迪士尼也不愧为动画王者!希望大家都能看看
百度网友f51c8f0
刚刚看完迪士尼今年的动画大作——《机器人总动员》(《机器人瓦力》),心中感慨万分。
I have just finished watching this year - the animation sub-editor Disney "robot general mobilization" (" robot performance "), in the heart feeling extremely.

这真的是一部震撼人心的电影,无论从各个方面都完全有理由成为今年最棒的动画片。
This is really an amazing film, no matter from all aspects have every reason to become this year's best cartoons.

电影讲述了一个关于机器人的科幻爱情故事(情节我就不多讲了,还是大家有时间自己看吧),电影中涉及到很多当前的环境和人文问题。
The movie tells about a robot science fiction love story (plot I do not want to talk, or you have time oneself see) in the movies, involving several current environment and human problems.

如:1.影片中几百年后的地球是一个不折不扣的垃圾星球,如今的地球也深受垃圾的困扰。
Such as: 1. In the film hundreds of years later the earth is a real garbage planet, today's earth also deeply garbage problem.

不过影片中表现得更夸张,一座座垃圾山比楼房还高(这个场面十分震撼),大气层中也到处是垃圾,废弃卫星在太空中到处乱飘。
But in the film showed more exaggerated, imaging whole garbage than buildings is still high mountain (this scene shocked me), the atmosphere is everywhere is trash, waste satellite in space is everywhere disorderly float.

2.影片中在太空飞船中养尊处优的人类从未见过地球,从未见过蓝天、白云、陆地、大海、花草树木,他们天天坐在悬浮椅上,每天只做两件事——睡觉和看电视。
2 in the film in the space shuttle in clover human had never seen the earth, had never seen a blue sky, white clouds, land, sea, flowers and trees, they sat daily suspended chair, everyday just do two things -- sleeping and watching TV.

他们需要机器人为他们洗脸刷牙,帮他们处理一切事情,这些胖胖的人类连走路都不会——他们的手脚已经严重退化。
They need for their robot wash a face to brush one, and help them all matters, these fat human can't even walk - their hands have been serious degeneration.

而现在的年轻一代,“土豆”越来越多了,许多青年基本就是在薯片香味和电视的光影中度过时间。
But now the young generation, "potato" more and more, many young basic is in chips fragrance and television spend time in smooth shadow.

我们也该好好锻炼身体了!
We should take exercise!

3.在影片中人们的感情似乎也淡化了,人与人之间普遍比较冷漠,机器人沃依(我觉得沃依比瓦力好听)和伊娃的爱情就显得弥足珍贵。
3. In the film people's feelings also seems to be loosened, interpersonal generally relatively indifferent, robot walter in (I think) than performance orphean in accordance with walter and Eva love is is treasured.

对呀,现在的世界也需要更多的真情。
Yeah, are now the world needs more affection.

总之,《机器人总动员》是一部不可多得的好电影,迪士尼也不愧为动画王者!
In short, the robot round-up "is a rare good movies, Disney also deserves animation king!

希望大家都能看看
I hope everyone can see

望采纳

参考资料: 有道