英文翻译!求助英语高手!

DynamicsoffastfashionThefashionretailmarketissplitintoanumberofsegments–luxury,highst... Dynamics of fast fashion
The fashion retail market is split into a number of segments – luxury, high street, and supermarket/out-of-town discounter. Gannaway (1999) suggests that “supermarkets are racing to make apparel an even smarter cash generator”. The entrance of supermarkets into the clothing market has increased competition and redefined how customers shop for clothing, with time-starved customers able to purchase cheap fashionable clothing as part of the weekly shop, rather than visiting the high street. Indeed, fast fashion is a growing phenomenon in the UK.
Zara is a specialist fashion chain and an important example of a fast fashion retailer, with rapid stock turnaround and vertical integration. Indeed, Zara is credited with being a leader in fast fashion (The Economist, 2005; Strategic Direction, 2005, Foroohar and Stabe, 2005). However, contributing to Zara’s success is its focus on a limited range of and basic shapes, so that it deals with a rather narrow product range. However, fast fashion does not apply to the whole range in stores, and as much as 80 per cent of goods may be core and basic lines, with fast fashion accounting for up to 20 per cent (Mintel, 2002a, b). The cases explored in this paper are offering fast fashion in addition to other products. This raises the question of how are the demands of buying for fast fashion met alongside buying activities for other lines?

注:Zara是服装品牌名
lingjingsw
快速时尚的动力
时尚零售市场被分为几个部分——奢施品店,大街,超市以及城外的折扣卖场。Gannaway (1999)暗示:超市正在竞争于使服装成为一个更聪明的现金发电机。超市对服装市场的进入提高了服装市场的竞争力以及重新定义消费者如何买衣服。为了宝贵的时间,客户愿意购买便宜的时装作为每周一次的商店购物,而不是逛商业大街。实际上,在英国快速时尚正在呈现增长的现象。Zara是一个专业时尚链,也是快速时尚零售的典型例子,可以急速库存周转和垂直统一管理。实际上,Zara被认为是快速时尚的领导者(经济学家,2005;战略指南,2005;Foroohar and Stabe,2005)。然而,Zara的成功在于其专注于有限的范围内以及基本形状,所以它涉及的是相当狭窄的产品范围。然而,快速时尚不适用于一系列完整的商店,高达80%的产品可能是核心和基线,快速时尚占20%(英敏特,2002a,b)。探讨的案例提供了除其它产品外的快速时尚。这里提出了一个问题,关于快速时尚购买的需求如何应对其它行业的购买活动?
WXDH123666
曾相守,共风雨。
海誓山盟化乌有,
人生如梦梦如风。
情难求,人难留。
朝朝暮暮待何年,
一片芳心醉离愁。    一

首(离愁)
wei3342281
快速时尚动态
时装零售市场是分割成若干段 - 豪华,高街,超市/外的镇折扣。甘纳韦(1999)认为:“超市竞相使服装更聪明的现金发电机”。超市的入口处进入服装市场竞争加剧和重新定义了客户如何购物的衣着,用时饿死的客户可以购买作为每周的店铺低价时尚服装的一部分,而不是前往高街,。事实上,快速时尚是在英国发展的现象。
扎拉是一个专业的时装连锁店,也是一个重要的例子快速时尚零售商库存快速周转和垂直整合。事实上,扎拉是贷是一个在快速时尚(经济学,2005年的战略方向,2005年,Foroohar和Stabe,2005年)的领袖。然而,造成Zara的成功在于它在一个有限的范围和重点的基本形状,使产品具有它的范围比较狭窄的交易。然而,快速时尚并不适用于在商店全范围,多达百分之80的商品,可基本路线的核心和快速时尚核算,高达百分之20(敏特,2002年a,b)项。本文探讨的案件,除提供其他产品快速时尚。这就提出了如何为快速时装采购的要求,同时购买其他线路的活动符合的问题?
百度网友a4df5dd8700
动力学快速的时尚
时装零售市场被分成了几个部分——奢侈,大街上,和超级市场/外地的折扣卖场。Gannaway(1999)表明,“超级市场正在比赛使服装一个甚至更聪明现金生成程序”。超市的入口处进服装市场已经提高了竞争和重新定义消费者怎么买衣服,客户能够接受time-starved时装作为廉价每周一次的商店,而不是参观海街。事实上,快速时尚是一种增长在英国。
易是专业时尚链和一个重要的例证快速时装零售业者,以及纵向一体化快速股票转变。事实上,易做领导被认为在快速时装(《经济学人》,2005;战略方向,2005年,Foroohar和稳定,2005)。然而,易为重点的成功是有限的距离和基本形状,所以它涉及相当狭窄的产品规格。然而,快速时尚并不适用于一系列在商店、高达80%的产品可能是核心和基础性线,与快速的时尚占20%(敏特尔、酰,b)。案例探讨提供快速时尚除了其他产品。这提出了一个问题,如何购买的需求快速时尚与购买活动了其他线条么?