求翻译两段英语,很简单的!!急!!

DistributionoftheappliancesiscurrentlyoperatedbyalogisticscompanylocatedinCentralScot... Distribution of the appliances is currently operated by a logistics company located in Central Scotland. They distribute direct to 20 distribution warehouses in the United Kingdom who in turn distribute to individual retail outlets. The logistics company also arrange shipment of the appliances to Rotterdam where they are then transported by road to warehouses in the Netherlands, Belgium, Germany, France, Spain and Italy. These warehouses act as a central warehouse facility for each of the countries and the appliances are then transported to a further 300 distribution warehouses for further distribution to retail outlets.

Some consideration at management level has been made with regard to Domesco obtaining their own transport fleet but no final decision has yet been made.

Despite this comprehensive network of retail outlets, central distribution centres for each country and a transit warehouse in Rotterdam there have been a number of complaints from customers that they cannot always get the model of appliance that they want from their local retailer.
F樱桃小丸子G
电器用具的分配目前由苏格兰中部的一家物流公司经营/操作。他们把货物直接分发给英国的20家配送仓库,转而这些配送仓库(的人员)又把货物分发到个别零售商店。这家物流公司还安排装运电器到鹿特丹(荷兰港口),在这里,通过公路运输,电器会被送到荷兰、比利时、德国、法国、西班牙以及意大利的仓库。这些仓库为每个国家充当着中央仓库设施的角色,然后这些仓库里的电器被进一步配送到300个配送仓库从而再进一步被分发到个别零售商店。

出于管理水平的考虑,对于Domesco获得自己的运输车队,并未给出最后的决定。

尽管零售店分布广泛(像网一样分布广泛),但是每个国家的中央配送中心和鹿特丹的中转仓库还是会收到很多来自客户的抱怨/投诉,因为(这些客户)他们常常无法在当地零售店得到器具模型。
红颜宫
位于苏格兰中部的物流公司目前经销用具。他们直接分发至20日在英国的配送仓库又发给谁个别零售商店。物流公司还安排他们到鹿特丹,然后通过公路在荷兰,比利时,德国,法国,西班牙和意大利的仓库运设备装运。这些仓库充当了每个国家和用具,然后再运到300进一步分销给零售商配送中心仓库仓储设施。

有些人是管理水平已审议关于Domesco获得自己的运输车队,但没有最终决定尚未作出。

尽管这样的零售网点,每个国家的中央配送中心和中转仓库,在鹿特丹的综合网络已经出现了从顾客的投诉,他们不能总是得到应用模式,他们从当地的零售商想要的。
躌亣
前电器是分布所管理物流公司位于中央苏格兰。他们分布直接到20分布仓库在英国然后分给个体零售网点。物流公司也安排装运鹿特丹、家用电器在接下来经由经公路与仓库在荷兰、比利时、德国、法国、西班牙和意大利。这些仓库作为中央库房的每个国家和电器,然后运送到进一步300分布仓库进一步的分发到零售点上去。

考虑经营水平,关于Domesco获得自己的运输车队,但是没有现在还没有最后决定。

尽管如此全面的网络零售门市、中央分配中心,在各个国家和运输仓库在鹿特丹有很多客户投诉的不能总是得到他们想要的用具模型从当地的零售商。