英语翻译。急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急呀呀呀呀呀呀呀呀

1.Iworklate.I'mverybusywhenpeoplegoouttodinners.2.Iworkwithpeopleandmoney.Peoplegivem... 1.I work late. I'm very busy when people go out to dinners.
2.I work with people and money. People give me their money or get their money from me.
3.I wear a white uniform and I help doctors. Sometimes I work in the day and sometimes at night.
4.My work is interesing but kind of dangerous. Thieves don't like me.
5.I like talking people every day and ask them questions.
wendy841014
1、我工作到很晚。别人吃饭时我还在忙。
2、我同人和钱打交道,有时候他们把钱给我,有时候从我这拿走他们的钱。
3、我穿了一件白大褂,给医生做助手。有时上白班有时夜班。
4、我的工作很有意思但也很危险。小偷们可不喜欢我。
5、我喜欢每天同别人说话,问他们问题。
kgdplgog
1.服务员 waiter/waitress 我工作很晚,当人们出去吃饭时我就非常忙。
2.银行职员 bank clerk 我与人和钱共事。人们把他们的钱给我或者从我这里得到他们的钱。
3.护士 nurse 我穿白色制服并且帮助医生。我有时在白天工作,有时在晚上工作。
4.警察 policeman 我的工作很有趣,但是也有点危险。小偷们不喜欢我。
5.记者 reporter 我喜欢每天和人说话并问他们问题。