急求一篇英语作文~~~

题目:假如你是liugang,你的美国朋友是jim,请你写一封信告诉他你的学校生活,包括饮食,运动,学科,爱好以及你的感受等。要求:1,用英语书信格式(第一人称)2,不少... 题目:假如你是liu gang,你的美国朋友是jim,请你写一封信告诉他你的学校生活,包括饮食,运动,学科,爱好以及你的感受等。
要求:
1,用英语书信格式(第一人称)
2,不少于60个单词
3,要小学生活
4,要原创
蠨萧xx
Hello Jim
I am your good friend Mr Liu gang. I miss you so you, too, would you want to me? Now I have is the sixth grade students, learning is still a little busy. I like to eat dumplings and noodles. Have time I often play badminton, and now my badminton say played pretty well oh. A: when can we play well. I am still in practicing the piano. I really like playing the piano. I hope I can be a pianist, after opening piano recital.
Has the time I go to the United States to see you.
yours Liu Gang
这个是我自己写的一篇 希望能帮上你吧
这个......自己想
追问
想不出来啦,不然给点提示也行啊~