跪求翻译!!!!!!!!!!!!!

PermittivityofMaterialsUsedinthePulpandPaperIndustryThepermittivityofwaterisstronglyd... Permittivity of Materials Used in the Pulp and Paper Industry
The permittivity of water is strongly dependent on both temperature and frequency. The data in Table 8.1 were collected from the literature for 3.0 and 9.346 GHz and calculated for 2.2 GHz. The calculation is based on polynomial approximations usable up to 40C(温度).
The permittivity of pulp fibers is only slightly affected by temperature and frequency. The values for paper are r1 =3.0 and r2 =0.1. The density of pulp is about 1.5 g/cm3(密度).
Table 8.1. Permittivity of water as a function of temperature and frequency
百度网友e19379f
介电常数在纸浆和造纸工业用材料
水的介电常数是强烈温度和频率有关。在表8.1的数据收集从文献为3.0和9.346 GHz和2.2 GHz的计算的。该计算是基于使用,最高40℃(温度)多项式逼近。
纸浆纤维的介电常数只是稍微受温度和频率。纸张为r1的值= 3.0和r2=0.1。纸浆的密度大约是1.5公克╱立方公分(密度)。
表8.1。水的介电常数随温度和频率的函数
尤燕敏
材料的介电常数在纸浆和造纸工业的使用
水的介电常数主要取决于温度和频率。表格8.1中的数据收集于文献3.0和9.346 GHz,并且计算结果为2.2 GHz。该计算是基于最温度高逼近40℃(温度)的多项式来运算的。
纸浆纤维的介电常数只是稍微受温度和频率的影响。纸张的值为r1= 3.0和r2=0.1。纸浆的密度大约是1.5公克╱立方厘米(密度)。
表8.1。基于温度和频率的水的介电常数
宇宙AAB
电容率的使用的材料纸浆和造纸工业

水的介电常数的强烈依赖于两温度和频率。数据表8.1收集文献3.0及9.346千兆赫和计算成效千兆赫。计算公式是基于多项式近似40C(温度,可用)。

纸浆纤维的电容率的仅有轻微的受温度和频率。摘要r1的值= 3.0,r2 = 0.1。浆密度大约150克/ cm3(密度)。

表8.1。在功能上的水的介电常数的温度和频率
临风待远行2