帮忙翻译一下这篇文章 最好是英文高手帮忙翻译一下, 软件翻译的不通顺呢,麻烦各位高手喽。 5

Doesabeeknowwhatisgoingoninitsmindwhenitnavigatesitswaytodistantfoodsourcesandbacktot... Does a bee know what is going on in its mind when it navigates its way to distant food sources and back to the hive ,using polarized sunlight and the tiny magnet it carries as an aid?Or is the bee just a machine(unable to do its machines and dance its language in any other way to use Donald Griffin's term)?Does a bee have awareness,or to use a phrase I like better,can a bee think and imagine?
There is an experiment for this,or at least an observation,made long ago by Karl Von Firsch and more recently confirmed by James Gould at Princeton,biologists who to study things as bees to fly the hive to one or another special place.To do this,they begin by placing a source of sugar very close to the hive so that the bees can learn what the game is about.Then,at regular intervals,the dish or whatever is moved progressively farther and farther from the hive.
Eventually,the target is being moved 100 feet or more at a jump,very far from the hive.Sooner or later,while this process is going on, the biologist shifting the dish of sugar will find the bees are out there waiting for them precisely where the next position had been planned.This is an uncomfortable observation to make.
shuxuezhishi
蜜蜂是否知道是怎么回事时,在其心灵导航的方式到远处的食物来源,回到蜂巢,用偏光阳光和它携带的小磁铁作为援助?或者是蜜蜂只是一台机器(无法做它的机器和舞蹈以任何其他方式使用唐纳德格里芬的术语)的语言?是否有一个蜜蜂的认识,或使用套用一句我更喜欢思考和蜜蜂能想象吗?
有一个实验这一点,或者至少是一个观察,在很久以前由卡尔冯Firsch和詹姆斯古尔德在普林斯顿最近证实,生物学家研究的事情,谁的蜜蜂飞一个蜂巢或其他特别的地方。要做到这一点,他们首先把一个糖源十分接近蜂巢,让蜜蜂可以学到什么游戏是什么。然后,每隔一定时间,无论是菜或移动从蜂巢逐渐越走越远。
最终,被移动的目标是在跳100英尺以上,从很远的蜂巢。迟早,而这个过程是怎么回事,生物学家转移糖菜就会发现,蜜蜂在那里等待着他们的下一个位置正是其中已计划。这是一个令人不安的观察使

楼上用软件翻译的,我的软件+自己修改的
我是北方的神
蜜蜂是知道怎么回事,当你的导航向遥远的食物来源,然后再回到蜂房,使用极性的阳光下和小磁铁把它作为一种辅助吗?或者是蜜蜂只是一个机器(做不了它的机器和舞蹈语言以其它任何方式使用唐纳德·格里芬的条件)吗?一只蜜蜂有意识,或使用短语我喜欢更好,一只蜜蜂思考和想象吗?
有一个实验,或至少是很久以前由观测结论,卡尔·冯·Firsch日前证实,由詹姆士·-高德在普林斯顿大学,生物学家谁来学习用品当蜜蜂飞向自己与一个或另一个特别的地方。要做到这一点,他们开始把源糖很靠近蜂箱使蜜蜂能够学什么游戏。然后,这道菜的时间间隔内,或任何动逐步远从蜂箱。
最后,目标是被移动100英尺以上或更远,从遥远的蜂房。或早或晚,而这个过程是正在进行,生物学家将盘糖会发现蜜蜂在那里等着他们精确著另一个的位置已经被计划。这是一个不舒服的观察。
ysh442815928
蜜蜂是知道是怎么回事就在它的心的建议是,当你的导航向遥远的食物来源,然后再回到蜂房,使用极性的阳光下和小磁铁它携带作为一种辅助吗?或者是蜜蜂只是一个机(做不了它的机器和舞蹈语言以其它任何方式使用唐纳德·格里芬的条件)吗?一只蜜蜂有意识,或使用短语我喜欢更好,一只蜜蜂思考和想象吗?

有一个实验,或至少是很久以前由观测结论,卡尔·冯·Firsch日前证实,由詹姆士·-高德在普林斯顿大学,生物学家谁来学习用品当蜜蜂飞蜂箱自己与一个或另一个特别的地方。要做到这一点,他们开始把源糖很靠近蜂箱使蜜蜂能够学什么游戏。然后,这道菜的时间间隔内,或任何动逐步远从蜂箱。

最后,目标是被移动100英尺以上跳一下,从遥远的蜂房。或早或晚,而这个过程是正在进行,生物学家将盘糖会发现蜜蜂在那里等着他们精确著另一个的位置已经被计划。这是一个不舒服的观察。