I think he is a student, ____? A.don’t I B.isn’t he C.is he D.do

Ithinkheisastudent,____?A.don’tIB.isn’theC.isheD.doI... I think he is a student, ____? A.don’t I B.isn’t he C.is he D.do I 展开
沉夜孤星ocpydce5084
B

本题是反义疑问句,对于think引导的复合句,通常以从句的意思而定来写反义疑问句,前句是肯定的,后句应用从句的否定结构为isn’t,故本题选B。