书面表达 以My friend为题,根据提示写一篇40一一60词的作文。Ann有一个好朋友,他是中国人,

书面表达以Myfriend为题,根据提示写一篇40一一60词的作文。Ann有一个好朋友,他是中国人,他的名字叫李平,今年14岁了,9月10日是的他的生日。他喜欢足球和电影... 书面表达 以My friend为题,根据提示写一篇40一一60词的作文。Ann有一个好朋友,他是中国人,他的名字叫李平,今年14岁了,9月10日是的他的生日。他喜欢足球和电影,看!足球在椅子下面,许多CD在桌子上,他经常和他的父亲下棋,他弹吉他弹的很好。你喜欢他吗? My friend _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 展开
魂eFK12
                                                                                             My friend
     Ann has a friend .His name is Li Ping. He is 14 years old .His birthday is on September 10th. He likes playing
football and going to the movies. Look! There is a football under the chair. There are lots of CDs on the table. He
often plays chess with his father. He plays the guitar very well. Do you like him?
答案不唯一