帮忙翻译

Maybeyoushouldletchildrenchooetheirfavoriteafter-schoolclasses.Itisgoodfortheirintere... Maybe you should let children chooe their favorite after-school classes. It is good for their interest and development. You could also give them more time to play in the park ,to surf the internet and so on. You will find it useful to do these things . 展开
乌p有之乡
也许你应该让孩子们自己选择他们喜欢的课外课。这对他们的兴趣和发展有好处。你也可以给他们更多的时间,让他们去公园玩,上网等。你将发现做这些会很有用的。
望采纳
tanchaooo
Maybe you should let children chooe their favorite after-school classes.
也许你应该让孩子自己喜爱的chooe课后教学。

It is good for their interest and development.
它是好的,为他们的利益和发展。

You could also give them more time to play in the park ,to surf the internet and so on.
你也可以给他们更多的时间去公园玩,上网等。

You will find it useful to do these things .
你会发现它很有用,去做这些事。
cherry890617
也许你应该让孩子选择他们最喜欢的第二课程。这对孩子们的利益和发展有利。你也可以给他们更多的时间在公园里玩,上网冲浪等。你会发现做这些事情对(孩子)很有用。
luciasaisai
也许你应该让孩子们选择他们喜爱的补习班。这样有利于他们的兴趣与发展。你也可以给他们更多的时间在公园玩耍,让他们上网等等。你会发现做那些事情很有用处。
顺手抓肉
也许你应该让孩子自己选择喜爱的课后教学。这有利于他们的利益和发展。你也可以给他们更多的时间去公园玩,上网等。你会发现做这些事很有用。