求英语翻译~谢!

1.Elaboration–linkingideascontainedinnewinformationorintegratingnewideaswithknowninfo... 1.Elaboration – linking ideas contained in new information or integrating new ideas with known information

2.Summarizing, or intermittently synthesizing what one has heard to ensure the information has been retained

3.It may include other strategies that rely at least in part upon knowledge in long-term memory such as inferencing, summarizing, deduction, imagery, and transfer

4.It may be limited in application to the specific type of task in the learning activity
百度网友7b94ad1
1. 阐述--联系新信息里所包含的想法或者结合已知信息所得的新想法
2.总结或者反复综合所听到的信息来支持已获得的信息
3.也许还包含其他至少依赖长时间记忆知识的策略,比如推断,总结,结论,想像,转化
4.或许受到在学习活动中对于探求特殊类型工课的限制
kukukiya
阐释 - 连接中包含的想法或新的信息与已知信息整合的新思路
总结,或间歇合成一听到什么,以确保信息已被保留
它可能包含至少部分依赖于长期记忆知识,如推理,归纳,演绎,图像等策略,并转移
它可能是有限的适用于特定类型的任务,在学习活动
啦啦啦YeZ
.Elaboration——与思想包含在新的信息或者整合新思想与已知信息

总结,或间断的合成,以确保所听到的信息已经被保留

它可以包括其他策略,至少在程度上依靠知识在长期的记忆中,如推断、汇总,扣除、意象和转移
它可能被限制在应用到特定类型的任务在学习活动