大家帮忙翻译合同里的内容 谢谢! 不胜感激--------- 10

SellerherebycovenantsandagreeswithBuyerthat:1Ithas,priortoexecutionanddeliveryofthePu... Seller hereby covenants and agrees with Buyer that:
1 It has, prior to execution and delivery of the Purchased Equipment, absolutely, unconditionally and beneficially, good and marketable title to the Purchased Equipment, free and clear of all liens.
2. Buyer agrees that it is purchasing and shall take possession of the Purchased Assets in their AS IS, WHERE IS condition and acknowledges that it has previously been given the opportunity to conduct such investigations and inspections of the Purchased Assets as it has deemed necessary or appropriate for the purposes of this Agreement.
b) EXCEPT AS EXPRESSLY STATED IN THIS AGREEMENT, SELLER DOES NOT MAKE ANY EXPRESS OR IMPLIED REPRESENTATIONS, STATEMENTS, WARRANTIES, OR CONDITIONS OF ANY KIND OR NATURE WHATSOEVER CONCERNING THE PURCHASED ASSETS, INCLUDING (WITHOUT LIMITING THE GENERALITY OF THE FOREGOING) ANY WARRANTIES REGARDING THE OWNERSHIP, CONDITION, QUANTITY AND/OR QUALITY OF ANY OR ALL OF THE PURCHASED ASSETS AND ANY AND ALL IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED.
3 Buyer shall indemnify, defend and hold Seller harmless from and against any and all losses, liabilities, damages, costs and obligations (or actions or claims in respect thereof) (including reasonable counsel fees), which Seller may suffer or incur arising out of or relating to a material breach by Buyer of any of its representations, warranties, covenants or agreements contained in this Agreement.
b)Seller shall indemnify, defend and hold Buyer harmless from and against any and all losses, liabilities, damages, costs and obligations (or actions or claims in respect thereof) (including reasonable counsel fees), which Buyer may suffer or incur arising out of or relating to a material breach by Seller of any of its representations, warranties, covenants or agreements contained in this Agreement.
梦幻·流逝
卖方特此立约保证并同意买方,:

1这样,之前的执行和交付购买设备,绝对的,无条件与实益,良好的所有权与市场购买设备,自由和明确的,所有的优先权。

2。买方同意,如果它是采购并夺取那购买资产,哪里是条件并承认,它曾被给予一个机会来进行这样的调查和检查为其所购买的资产,该机构认为必要或适当的为本协议之目的。

b)除非在此协议中明确,卖方不做任何明示或默示的陈述、陈述、保证、或条件,无论任何一种或大自然有关购买资产,包括(不受前述一般性原则限制的)任何保证对于所有权、条件、数量和/或质量的任何或全部购买资产,任何和所有的隐含性的可售性或适用于某一特定目的,请各位大侠不吝赐教。

3条买受人应当保障和保护持有卖方招致和对任何和全部损失,责任和义务、损害、费用或要求(或行为)就相关条款(包括合理的律师费用),卖方可能遭受或者招致而引起的或与之相关的一个重大违约由买方的任何声明、保证、契约或协议包含在本协议。

b)卖方应赔偿买方,防守,持有无害的来源,并对任何和全部损失,责任和义务、损害、费用或要求(或行为)就相关条款(包括合理的律师费用),买方可能遭受或者招致而引起的或与之相关的材料由卖方违反任何声明、保证、契约或协议包含在本协议。

就是这样的......希望能采纳为最佳答案......
家在远方哈
卖方特此立约保证并同意买方,:
1这样,之前的执行和交付购买设备,绝对的,无条件与实益,良好的所有权与市场购买设备,自由和明确的,所有的优先权。
2。买方同意,如果它是采购并夺取那购买资产,哪里是条件并承认,它曾被给予一个机会来进行这样的调查和检查为其所购买的资产,该机构认为必要或适当的为本协议之目的。
b)除非在此协议中明确,卖方不做任何明示或默示的陈述、陈述、保证、或条件,无论任何一种或大自然有关购买资产,包括(不受前述一般性原则限制的)任何保证对于所有权、条件、数量和/或质量的任何或全部购买资产,任何和所有的隐含性的可售性或适用于某一特定目的,请各位大侠不吝赐教。
3条买受人应当保障和保护持有卖方招致和对任何和全部损失,责任和义务、损害、费用或要求(或行为)就相关条款(包括合理的律师费用),卖方可能遭受或者招致而引起的或与之相关的一个重大违约由买方的任何声明、保证、契约或协议包含在本协议。
b)卖方应赔偿买方,防守,持有无害的来源,并对任何和全部损失,责任和义务、损害、费用或要求(或行为)就相关条款(包括合理的律师费用),买方可能遭受或者招致而引起的或与之相关的材料由卖方违反任何声明、保证、契约或协议包含在本协议。
kimkensyuu
英语分かりません。
영어는잘 모릅니다.
I can speak english.