请英语高手帮忙翻译

TrainingcoursesattendedTrainthetrainer,ChildRights,SexualHealthforYoungPeople,ChildPr... Training courses attended Train the trainer, Child Rights, Sexual Health for Young People, Child Protection, HIV/AIDS awareness, Creating Training Courses, Facilitation Skills, ActionAid Project Management, ActionAid Leadership Development and ActionAid Recruitment and Interviewing
Training delivered Every Child Matters (trained to deliver by Local Authority), Child Rights (Children in Crisis), Coping Skills for Young Children (Partnership for Children), High Value Fundraising and Proposal Writing (ActionAid in Cambodia)

Qualifications/Education
Institute of Education MA Education and International Development (part time)
To date: Concepts in Education and Development – B
Health and Well Being – A
Child Rights – A
Participatory Planning – A
University of Westminster PGCert Managing Health and Social Care – Distinction
University of Durham BSc Natural Sciences (main focus on development) – 2(i)
Nottingham High School A level Biology, English, Geography – AAA
Nottingham High School GCSEs – 9 at grades A* to B
yy6891
培训课程参加培训者的培训,儿童权利,青少年,儿童保护,艾滋病毒/艾滋病的认识,建立培训课程,促进技能,行动项目管理,领导能力发展和援助行动援助行动招聘和面试的性健康
训练提供每个孩子都重要(训练有素的当地主管机关提供),儿童权利(儿童危机),应对幼儿技巧(儿童伙伴关系),高价值筹款和提案撰写(柬埔寨援助行动)

学历/教育
教育学院教育硕士学位和国际发展(兼职)
最新:教育和发展概念 -乙
威斯敏斯特PGCert管理保健和社会关怀大学 -区别
杜伦大学理学士自然科学(主要集中在开发)- 2(一)
诺丁汉高中A级生物,英语,地理 -AAA级
诺丁汉高中普通中等教育证书- 在9年级到B的A *
dreamwork1
培训课程参加培训者的培训,儿童权利,青少年,儿童保护,艾滋病毒/艾滋病的认识,建立培训课程,促进技能,行动项目管理,领导能力发展和援助行动援助行动招聘和面试的性健康
训练提供每个孩子都重要(训练有素的当地主管机关提供),儿童权利(儿童危机),应对幼儿技巧(儿童伙伴关系),高价值筹款和提案撰写(柬埔寨援助行动)

学历/教育
教育学院教育硕士学位和国际发展(兼职)
最新:教育和发展概念 -乙
健康和幸福-阿
儿童权利 -
参与式规划 -
威斯敏斯特PGCert管理保健和社会关怀大学 -区别
杜伦大学理学士自然科学(主要集中在开发)- 2(一)
诺丁汉高中A级生物,英语,地理 -AAA级
诺丁汉高中普通中等教育证书- 在9年级到B的A *