英语问题!十万火急!!!!!!!

请给我仔细讲解一下下面这道题:(1)Theworkershavedecidedtofinishthetaskontime,()itmeanstheywouldhaveno... 请给我仔细讲解一下下面这道题:

(1)The workers have decided to finish the task on time, ( ) it means they would have no weekends these two months.
A. after all B. even though C. as if
(请帮我顺一下这个句子的意思!)
(2)-Do you usually go to work early every day? -Yes,the bus ( )me to work.
A. takes B.fetches C.catches D.gets
(为什么不选B?)
(3)( )hard and you'll make progess in English.
A.Work B.To work C.Working D.Worked
(4)-Will Liu Ying come to school today? -I don't know.But I also want to know( )
A.that she will come to school today B.whether will she come to school today
C.how will she come to school today D.if she will come to school today
(为什么不选D?)
(5)Please send my best ( ) (greet) to all your family.
(这里所填的"greetings",为什么要加“s”呢?)
hailingniao
我来补充一下吧。fetch 的意思是取得,来取的意思。ie: i will go and fetch some hot water .我去取些热水来。所以你选fetch肯定是不对的了。4) 不选if , 因为 if 一般是用于肯定句中的,而whether一般用于否定句或疑问句中,另外你如果选了if很明显句子意思就说不通了。
(5)greeting做名词“问候”讲的时候,只能用复数 greet 是它的动词形式。
追问
还有一个第(3)题!
追答
3】A 这是一个祈使句的变形形式。ie. keep going and you will succeed .    be strong and you will go over it .
啊gmvine
1.B 工人已经决定按时完成任务 尽管那意味着这两个月他们将没有周末(假期)
2 这里强调的是公车带我去上班 fetch强调一去一回 这里没讲回
3 A
匿名用户
(1)B工人们决定按时完成任务,即使那意味着他们将在两个月内没有休息时间。
(2)A
(3)D
(4)B 这个真不知道
(5)greet做名词“问候”讲的时候,只能用复数
jiashijie001
b
a
c
b