麻烦大家帮我翻译一下这篇文章,谢谢啦! 10

-AMother’sLettertoaSonStartingKindergartenDearGeorge,Whenyourbigbrotherandyourlittled... -
A Mother’s Letter to a Son Starting Kindergarten
Dear George,
When your big brother and your little dog and I walked you up to school today, you had no idea how I was feeling.
You were so excited, you had packed and unpacked the washable markers and safety scissors in your backpack a dozen times. I am really going to miss those lazy mornings when we waved your brother and sister off to school.
Because you are my youngest, I had learned a few things by the time you came along. I found out that the seemingly endless days of babyhood are gone like light-ning. I blinked, and your older siblings were setting off for school as eagerly as you did this morning. I was one of the lucky ones; I could choose whether to work or not. By the time it was your turn, the glittering prizes of career advancement and a double income had lost their luster. A splash in the puddles with you in your bright red boots or "just one more" rereading of your favorite book, Frog and Toad Are Friends, meant more. You didn't go to preschool and I hope that doesn't hold you back. You learned numbers by helping me count the soda cans we returned to the store.
I have to admit that in my mind's eye, an image of myself while you're in school has developed. I see myself updating all the photo albums and starting that novel I always wanted to write. As the summer wound down and more frequent quarrels erupted between you and your siblings, I was looking forward to today. And then this morning, I walked you up the steep hill to your classroom and you gave me one of your characteristically fierce, too-tight hugs. This time you were ready to let go before I was.
Maybe someday you will deliver a kindergartner with your own wide-set eyes and sudden grin to the first day of school. When you turn at the door to wave good-bye, he or she will be too deep in conversation with a new friend to notice. Even as you smile, you'll feel something warm on your cheek .
And then, you'll know.
Love, Mom
机器翻译的就不必要啦,各位辛苦啦!
Vae45czt
一个母亲的信一个儿子开始上幼儿园
亲爱的乔治,
当你的大哥哥,你的小狗,我送你到学校的今天,你不知道我的感受。
你是那么兴奋,你已经人满为患,打开水洗的标记和安全剪刀在你的背包里几十次。我真的会想念那些懒的早晨当我们挥舞着你的哥哥、妹妹送去学校。
因为你是我最小的,我已经学了一些东西的时候你走了过来。我才发现这个看似无穷无尽的日子已经一去不复返了像light-ning婴儿期。我眨了眨眼睛,你年长的兄弟姊妹学校燃放了今天上午热切地像你那样做的。我是一个幸运的人;我可以选择是否继续。在那个时候是你的回合时,金光闪闪的奖金的职业晋升和双收入已经失去光泽。扑通一声在水坑里与你的靴子,或在你的明亮的红色“重读”只是又一个你最喜欢的书,青蛙和蟾蜍是朋友,意味着更多。你没去学前班和我希望这不是阻碍你。通过帮助你学到我数一数的苏打水罐子我们回到了商店。
我不得不承认,在我的脑海里,自己的形象,你上学时已经兴起。我看到自己更新所有的相册和开始,我一直想写小说。随着夏季缩小和更经常吵架,你和你的兄弟姐妹之间又爆发了,我也期待能今天。然后,我走了你今天早上爬上陡峭的山,到你的教室,你给了我你的一个特征性改变凶猛,too-tight拥抱。这一次你没准备好要放手,我才。
也许有一天你将会发表一份kindergartner与你自己的两只宽距离的眼睛,突然咧着嘴,上学的第一天。当你关在门口,挥手说再见,他或她将会太深入交谈和一个新朋友通知。甚至当你微笑的时候,你会感觉暖和点在你的脸颊。
然后,你就知道了。
爱、钼
希望采纳谢谢了o(≥v≤)o~~好棒^_^o~ 努力!
淡蓝洋紫娟
-

一个母亲的信一个儿子开始上幼儿园

亲爱的乔治,

当你的大哥哥,你的小狗,我送你到学校的今天,你不知道我的感受。

你是那么兴奋,你已经人满为患,打开水洗的标记和安全剪刀在你的背包里几十次。我真的会想念那些懒的早晨当我们挥舞着你的哥哥、妹妹送去学校。

因为你是我最小的,我已经学了一些东西的时候你走了过来。我才发现这个看似无穷无尽的日子已经一去不复返了像light-ning婴儿期。我眨了眨眼睛,你年长的兄弟姊妹学校燃放了今天上午热切地像你那样做的。我是一个幸运的人;我可以选择是否继续。在那个时候是你的回合时,金光闪闪的奖金的职业晋升和双收入已经失去光泽。扑通一声在水坑里与你的靴子,或在你的明亮的红色“重读”只是又一个你最喜欢的书,青蛙和蟾蜍是朋友,意味着更多。你没去学前班和我希望这不是阻碍你。通过帮助你学到我数一数的苏打水罐子我们回到了商店。

我不得不承认,在我的脑海里,自己的形象,你上学时已经兴起。我看到自己更新所有的相册和开始,我一直想写小说。随着夏季缩小和更经常吵架,你和你的兄弟姐妹之间又爆发了,我也期待能今天。然后,我走了你今天早上爬上陡峭的山,到你的教室,你给了我你的一个特征性改变凶猛,too-tight拥抱。这一次你没准备好要放手,我才。

也许有一天你将会发表一份kindergartner与你自己的两只宽距离的眼睛,突然咧着嘴,上学的第一天。当你关在门口,挥手说再见,他或她将会太深入交谈和一个新朋友通知。甚至当你微笑的时候,你会感觉暖和点在你的脸颊。

然后,你就知道了。

爱,妈妈