帮忙翻译一下 谢谢了

形象良好、口齿伶俐,善于交流沟通,有一定的销售经验和一定的销售技巧。通过计算机二级考试,能够熟练的使用各种办公软件。为人诚实、勤奋,适应能力强,有责任心,工作认真、细心、... 形象良好、口齿伶俐,善于交流沟通,有一定的销售经验和一定的销售技巧。通过计算机二级考试,能够熟练的使用各种办公软件。为人诚实、勤奋,适应能力强,有责任心,工作认真、细心、负责。渴望压力与挑战,希望在实际的工作中寻找出自己的不足加以改正,使自己成长。 展开
tanchaooo
形象良好、口齿伶俐,善于交流沟通,有一定的销售经验和一定的销售技巧。
Good image, the blarney stone, good at communication, have certain sales experience and sales skills.

通过计算机二级考试,能够熟练的使用各种办公软件。
Through the computer level 2 test, can skilled use all sorts of office software.

为人诚实、勤奋,适应能力强,有责任心,工作认真、细心、负责。
Honest, diligent, adaptable, has the sense of responsibility, the work is earnest, careful and responsible.

渴望压力与挑战,希望在实际的工作中寻找出自己的不足加以改正,使自己成长。
Eager to pressure and challenges in practical work, hope find out my own shortcomings to correct it, make oneself grow up.