求高手帮我翻译一下

Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercome(克服)thefearofmakingmistakes... In order to learn a foreign language well, it is necessary to overcome (克服) the fear of making mistakes. If you just want to talk with people in English, you may pay less attention to the language mistakes at first. You will become more aware of the mistakes as you study more. On the other hand, students should not ignore (忽视) their mistakes. The language learner may observe how native speakers express themselves, and how native expressions differ(不同) from the way the learner might say them. For example, a Spanish speaker may say “I do it” to express willingness to do something in the near future. When he is talking with native speakers, he may find that native speakers actually say “I'll do it”. The difference can help the students to become aware of their mistakes, correct their mistakes and begin to use English accurately. But if a student feels shy to talk with native speakers, he will not realize his own mistakes.   展开
yy6891
要想学好一门外语,必须克服犯错的恐惧感。如果你想用英语和人交流,开始的时候你可以不怎么注意语言错误。慢慢的你学的越多,你将意识到的错误也越多。另一方面,学习者不应忽视他们的错误。语言学习者要观察母语人士是如何表达他们自己的,他们的表达与学习者自己可能会用的表达有什么不同。例如,一个西班牙语学习者可能会说“I do it”来表达自己在不远的将来做某事的意愿。当他同当地人交谈的时候,他可能就会发现母语人士事实上说的是“I'll do it”。这些不同可以帮助学习者意识到自己的错误,改正错误,并开始正确运用英语。但是,如果学习者怯于跟英语母语人士交流,那他将意识不到自己的错误。
紫茎泽兰00
想要学好一门外语,必须克服犯错的恐惧感。如果你想用英语和人们交谈,首先你可能会放很少的注意力在语言错误上。你学的越多,你将意识到的错误也越多。另一方面,学习者不应忽视他们的错误。语言学习者要观察当地人是如何表达他们自己的,当地的表达与学习者自己可能会用的表达有什么不同。例如,一个西班牙语学习者可能会说“I do it”来表达自己在不远的将来做某事的意愿。当他同当地人交谈的时候,他可能就会发现当地人事实上说的是“I'll do it”。这些不同可以帮助学习者意识到自己的错误,改正错误,并开始正确运用英语。但是,如果学习者对同当地人交谈感到害羞,那么他将意识不到他自己的错误。
小淘任
要想学好一门外语,必须克服怕犯错的恐惧感。如果你只是想用英语和他人交流,开始的时候你可能不怎么注意语法错误。当你学的越多的时候,你将会更加注意所犯的错误。另一方面,学习者也不应忽视所犯的错误。学习者注意观察母语为英语的人是如何表达的,且要注意他们的表达与自己表达的不同之处。例如,一个母语为西班牙语的学习者可能会说“I do it”来表达自己在不远的将来要做某事的意愿。当他同母语为英语的人交谈的时候,他可能会发现事实上应该是“I'll do it”。这些不同可以帮助学习者意识到自己的错误,改正错误,并开始正确运用英语。但是,如果学习者怯于跟英语母语人士交流,那他将根本意识不到自己的错误。