急求一段翻译,请不要用翻译软件翻译,跪谢!!

FrancisFukuyamawroteofculyuresthatvaryinfortunebecauseofthelevelsoftuesttheyenjoyands... Francis Fukuyama wrote of culyures that vary in fortune because of the levels of tuest they enjoy and sustain;he cites Britain and Japan as High Tuest cultures.It is certainly true that trust is implicit in the way the British manager their affairs,within local and central government,in their approach to law and order,including the principle that policing is done "with the consent of the people," in the way their judiciary system operates,and so on.Trust is taken for granted in Britain.
It is no surprise,therefore,that the degree of trust extended to each other in daily life is also remarkable,even though it is being seriously undermined by a rising tide of materialism and selfishness.The tradition of the "gentlemen's agreement(君子协定)" epitomised this philosophy of life and comtinues to be cherished,especially by the order generations committed to traditional values.
静旧刹妖阜19
弗朗西斯福山,函述了因为得到和保持诚信的水平各不相同财富文化,他认为英国和日本是高诚信的文化。诚信影响着英国管理者的行为这是很明显的事实。地方和中央政府他们遵照法律和秩序,包括入“需人民的同意“这样的政治原则,还有他们的司法体系运作等等。诚信在英国人获得认可。
这不奇怪,因此,诚信度也明显的延伸到日常生活中,即使它是被严重的唯物主义和自私潮破坏。对传统的“君子协议(君子协定)“这样的人生哲学,并继续有效,尤其是对传统价值观的传承。
追问
可以把语言稍微梳理一下吗?有点看不懂诶。。。谢谢您了。。。
追答
弗朗西斯.福山,函述了得到和保持和保持诚信的水平各不相同的财富文化,他认为英国和日本是高诚信度的文化。很显然,“诚信”影响着英国管理者的行为方式。在地方以及中央政府内,他们遵照包括了“需人民的许可”的原则,还有他们的司法体系运转的法律和条列等。诚信思想在英国人获得认可。
这是不足为奇的,因此,即使它是被严重的唯物主义和自利主义破坏,信任精神也明显的延伸到日常生活中。对传统的“君子协议”这样的人生哲学,继续得到重视,并将这传统价值观的传承下去。
穿越那花海
culyures洪天富在财富杂志上,不同水平的tuest因为他们的喜欢和支持而不同;他援引英国和日本和高tuest文化。确实,信任是包含在英国人的方法,在他们的事务经理地方与中央政府的做法,在其法律和秩序的原则,包括警务做”的同意的人”,在他们的司法制度运作的方式,等等。信任是理所当然的事在英国。
这并不令人意外的,因此,信任程度扩展到对方在日常生活中也是值得注意的,尽管它是存在着严重破坏涨潮的唯物主义和自私。传统的“君子协定(君子协定)“像这种哲学的生活和继续被珍惜的,尤其是通过订货代致力于传统的价值观。