紧急求助:翻译英文句子,高手帮帮我啊

1.Certainprofessionalslikedoctorsanddentists,areobligedtofollowmandatorylifelonglearn... 1.Certain professionals like doctors and dentists ,are obliged to follow mandatory lifelong learning.

2.Continuing education is a must for doctors because they have huge moral responsibility towards the patients and society.

3.The aim of the US Department of Education is to promote student achievement and preparation for global competitiveness.

4.The US Department of Education also strives to focus national attention on key educational issues and providing equal access to education.

5.Education is an absolute necessity for economic and social development of any nation.
xiaobao19875
1.某些专业人士,如医生和牙医,有义务接受强制性的终身学习。
2.医生必须接受继续教育因为他们对病人和社会负有很大的道德责任。
3.美国教育部的目的是促使学生取得成就并为全球竞争作准备。
4.美国教育部也努力使全国人民的注意力集中一些重大教育问题上,并提供公平的教育机会。
5.教育是每个国家经济和社会发展必不可少的组成部分。
hu1230mu
1.某些医生和牙医的专业人士一样,都必须遵守的强制性终身学习。
2.继续教育是一个医生,因为他们拥有庞大的,必须对病人和社会的道义责任。
3.作者:美国教育部的目的是促进学生的学习成绩和全球竞争的准备。
4.美国教育署亦致力集中全国的关注重点的教育问题,并提供平等的受教育机会。
5.教育是经济和社会的任何一个民族发展的绝对必要性。
不知道是否全部是合适的意思,因为没有上下文的联系。
希望能帮到你
lee20100101
这么多啊,自己查字典啊。