帮我翻译下 10

IcanstillrememberthefirstdaywhenImetmybestfriend.Shehadjustmovedintotheneighborhoodan... I can still remember the first day when I met my best friend. She had just moved into the neighborhood and her grandmother who also lived in the neighborhood brought her down to meet me. I hid behind my mother and she hid behind her grandmother, scared to look at each other. Soon, we lost the shyness and started playing with each other, bike riding to each other's house and having sleepovers. In 7th grade, I first lost touch with her. She was going through family problems and I deserted her to be with the "cooler people". None of my new friends liked her as much as I did because they knew she had "problems". However every summer we would always sit at each other's house and watch soap operas, eat Doritos (or whatever junk food her mom had bought) and talk about all the boys we liked.

It was last year when I noticed the problem. I guess I was just to catch up in high school to realize she needed someone there for her. Well, she made a new "best friend" and so did I. Then I didn't know why, but she started cutting herself!

She was diagnosed with clinical depression, and had to go to a hospital during the day. I was very upset at first but with the late nite calls, and meeting each other halfway up the street at midnight. We still stayed in touch. I wanted to be there for her since her new best friend basically deserted her since people were calling her crazy, and I knew I still cared about her like a sister.

Yesterday she came to me and said this: "I never knew what a best friend was until you were the only person that would stop me from cutting; the only person that ever made me feel better about myself and my problems. You don't know this but I was trying to kill myself this one nite you called me and I was crying. I owe you so much, and you didn't even know you were helping me."

We both cried. And I guess a kind of lesson from my life so far is to never give up on your friends. Even if they aren't as cool as others, or people think they are crazy, they need someone there. If you desert them, you will only be miserable yourself. So if a friend needs you, and you care for them, you can never desert them.
百度网友465113d
我能清楚的记得第一次我见到我最好朋友时候的情景,她刚刚搬到附近,她的奶奶也住在附近把她带过来和我认识。我躲在我母亲的后面她躲在她奶奶的后面,紧张而好奇的看着对方。不久,我们就忘记了害羞并很快的玩在一起,我们各自骑单车到对方家过夜。在7年纪的时候,我和她失去了联系。她正经历着家庭问题所带给她的一切,而我却抛弃了她,和其他理智的人一样。我那些新朋友人都不像我一样喜欢她,因为他们知道她是有问题的。尽管如此,每个夏天的时候,我们常常呆在一起,在对方的家里面一起看肥皂剧,吃着Doritos(或者其他她母亲买的一些垃圾食品)谈论着我们喜欢过的男孩。
我是最后一年注意到这个问题的,我想我就要进入高中来认识到她也同样需要一些朋友。她认识了一些所谓的”好朋友“,我也一样。后来我不知道为什么她开始伤害她自己。
她被确诊为临床抑郁症,在那些时候,她不得不去医院。开始的时候我非常生气,但是后来通过一些夜晚的电话聊天和半夜里在大街上偶然的见面,我们忍让保持联系,我想要陪着她由于她一些最好的朋友开始抛弃她,人们都叫她疯子,我知道我仍然关心她。
昨天她找我说,我从来不知道什么是最好的朋友直到你是唯一的人在阻止我自残;唯一能是我感到安心的人。你是不知道我是打算那天晚上自杀,你打电话给我,我哭了。我欠你太多了,你不知道你一直在帮助我。
那时我们都哭了,我想这个这个生活中的经历告诉我绝对不要轻易放弃你的朋友。即使他们不想有些人一样酷,或者人们都认为他们是疯子,但是事实上他们是需要有人陪得。如果你抛弃他们,将会是你人生中悲惨的往事。所以,当朋友需要你的时候,你给与了你的关心,你也绝对不要去抛弃他们。
Awakening_Days
我还记得和我最好的朋友初次见面的那天。那时她刚搬到附近,她同样住在附近的祖母带着她来和我见面。我躲在母亲身后,而她躲在她的祖母身后,不敢看彼此。很快我们抛却羞怯开始在一块玩耍,骑自行车互相串门留宿。七年级的时候,我第一次疏远了她。那时她的家庭正经历风雨,而我抛弃了她,选择和一些更酷的伙伴在一起。我的新朋友们并不如我那样喜欢她,他们知道她有‘问题’(不正常)。不过每年夏天我们都会到彼此家里坐坐,看肥皂剧,吃Doritos薯片(或者任何她妈妈买的垃圾食品),讨论我们喜欢的男孩子。
去年我才意识到那个问题。我想我快上高中了,她需要其他人陪着。她交了一位新的好朋友,我也一样。然后不知为何,她开始自残!
她被诊断为抑郁症,白天需要去医院治疗。起初我很伤心,不过后来我们在晚上打电话,甚至半夜偷偷在街上见面。就这样我们一直保持着联系。我愿意陪在她身边,当人们开始叫她疯子时,她的新朋友抛弃了她,而我知道我依然关心她,就如她是我的妹妹一样。
昨天她来找我,对我说:“我一直不清楚什么才算是最好的朋友,直到我发现你是唯一一个阻止我自残,让我对我自己、和我的病感觉好一点的人。你不知道,有天晚上你打来电话,我哭了,那时我正想要自杀。我欠你那么多,而你甚至不知道你是在救我。”
我们都哭了。我想人生给予我的一种启示就在于此:永远不要放弃我们的朋友。即使他们不像其他人那么出色,或者人们认为他们是疯子,他们仍然需要朋友。如果我们离弃他们,我们才会变得悲惨。所以,如果你的朋友需要你,而你也关心他们,那么请永远不要抛弃他们。
扶手椅子
我还记得我第一次遇到我最好的朋友的那天。她刚刚搬到隔壁去,她奶奶也住在那里,她奶奶带她下楼来见我。我躲在我妈妈身后,她所在她奶奶身后,我们都小心翼翼地看着对方。但是过了一会儿我就混熟并且开始一起玩了,我们互相骑自行车到对方的家。七年级的时候,我第一次和她失去了联系,她遇到了家庭问题,并且我也抛下了她去跟一些“比较酷的人”玩。我的新朋友没有一个像我这么喜欢她的,因为他们都知道她有“问题”。但是每个暑假我们都会到对方的家里去,一起坐下来看肥皂剧,吃多力滋(或者她妈妈买的其他垃圾食品),并且谈论我们喜欢的男孩子。
就在去年我发现了问题。我想就是在我正准备上高中的时候意识到她需要一个人帮助她。嗯,她有了一个新的“最好的朋友”,我也一样。然后我也不知道为什么,她开始划伤自己。
她被诊断为临床抑郁症,不得不去了医院。刚开始我对这个半夜打过去电话感到很不安,但是我们还是在半夜的时候在半路上碰见了。我想在那里陪着她,因为她新的好朋友已经基本上在大家叫她神经病的时候抛弃她了。并且我开始像姐姐一样关心她。
昨天她来找我,并且跟我说:“我一直不知道什么是好朋友,知道你阻止了我让我不再伤害自己,你是唯一一个让我不会因为我的病而赶到难过的人。你可能不知道,你找我的那天我正想自杀,并且那天我哭了。你欠你太多了,你根本你知道你在帮我。”
我们都哭了。到目前为止,我想我的生活教给我不要放弃自己的朋友,即使他不像其他人那么酷,即使别人都觉得他是疯子,他们也需要一个人帮助他们。如果你抛弃了他们,那么你应该为自己感到可悲。所以,如果一个朋友需要你,你要关心他们,你永远也不能漠视他们。
susan4561
我想这个这个生活中的经历告诉我绝对不要轻易放弃你的朋友。即使他们不想有些人一样酷,或者人们都认为他们是疯子,但是事实上他们是需要有人陪得。如果你抛弃他们,将会是你人生中悲惨的往事。所以,当朋友需要你的时候,你给与了你的关心,你也绝对不要去抛弃他们。