老师用英语怎么说?

秋aare

teacher
英 [ˈtiːtʃə(r)] 美 [ˈtiːtʃər]
n. 教师;导师
[ 复数 teachers ]

词组短语
english teacher 英语教师

good teacher 良师,好老师

teacher education 教师教育;师范教育

teacher training 教师培训;师资训练

chinese teacher 中文老师,汉语教师;语文老师

双语例句
She's a very capable teacher.

她是一位能力很强的教师。

'Be quiet,' said the teacher.

“安静点!”老师说道。

As a teacher, he's a disaster.

他当老师压根儿就不称职。
愿赛下

王老师的英文翻译是:Teacher Wang

重要词汇:

  • teacher

读音:英 [ˈtiːtʃə] 美 [ˈtiːtʃər]

释义:n.教师

(语法)复数: teachers

短语:

  • Teacher Wang sore throat 王老师喉咙疼

  • Teacher Wang to our gracious 王老师对我们和蔼可亲

  • Teacher wang today do check 王老师今日做检查

例句:

  • Excuse me! Are you Teacher Wang

    对不起,请问你是王老师吗?

  • Teacher Wang rarely goes to England.

    王老师很少去英国。

巨芷荷6M
老师用英语表达:Teacher