五年级小学生英语自我介绍说些什么 20

要长的,也不能太长,只需要说要说些什么,我自己写。... 要长的,也不能太长,只需要说要说些什么,我自己写。 展开
爱莲120
Here teachers, the students everyone!My name is XXX, you should be able to see sex!I was a man, love XXX, and at the end we say XXX; So please take care of you!
在座的老师,同学大家好! 我叫XXX,性别你们应该能看出来吧!我是男的,爱好XXX,擅长XXX;最后一定要说所以各位请多多关照!
也可以
Hello!My name isXXX .I'm XX years old.My birthday is on X(月)(日).I have a happy family.My parents love me very much.I have big eyes and long hair.I'm very beautiful and outgoing.So I can 我会拼拼音,默英文单词,弹钢琴。 我平时喜欢看神奇校车故事书;中国儿童百科全书;报纸和英语书,其他的科谱书我也喜欢。 我最喜欢吃的食物是:鸡翅;黄瓜拌海蜇皮;毛豆和蛋炒饭。还喜欢喝酸奶,橙汁。 我很喜欢上小学,因为上小学以后,我可以知道自我介绍,并向大家汇报天气、日期以及全班的出席情况。也可以根据自己的兴趣讲述自己所看见的故事或自己所经历的事情。
南風艾
Hello! I'm XXX(叫什么自己写).I'm a interesting boy(girl)! I'm XXX (几岁自己写)years old. I like English best. My favorite sport is swim.Vegetables are my favorite food.This is me ! So please take care of you!
cordo
your name, your age, your hobbies(what you like to do in your free time)
why do you like doing that,
Since when you like doing that

Maybe you can writesomething about your favorite food/movie/book/singer/subject ...

What kind of person you are. Are you out going, cheerful, sporty, sensitive, kind...
追问
还有能介绍的吗
百度网友236cbb16027
说说自己的兴趣爱好把...比如踢球什么的......
吴礼胤是我
姓名。爱好。家庭成员