我的电脑开机无法正常进入 出现很多英文 请高手帮忙看看是什么意思 谢谢

TheACpoweradapterwattageandtypecannotbedetermined.Thebatterymaynotcharge.thesystemwil... The AC power adapter wattage and type cannot be determined.
The battery may not charge.
the system will adjust the performance to match the power available.

please connect a Dell 65w AC adapter or greater for best system performance.

To resolve this issue,try to reseat the power adapter.

Strike the F3 key (before the F1 or F2 key) if you do not want to see
power warning messages again.

Strike the F1 key to continue,F2 to run the setup ulility
press F5 to run onboard diagnostics.
lz045251
变压器出问题了...可能会导致电池没法充电...
这只是一个警告...摁f3可以屏蔽这个警告...
栾海亦0Fc
你好,换个电池2302 试一下,电池用完了也会出现启动异常。要按F1启动
lululululu陆
重装系统试试吧
手机用户51492
是不是蓝屏?
追问
是黑屏出现这些英文,点F1就可以正常进入,点F2就是全英文型 式的,点F5就是蓝屏有很多英文
hsdn_2080
重新设置一下CMOS