不过,我真的学到了很多专业上的知识,翻译成英语

学海语言教育

不过,我真的学到了很多专业上的知识,翻译成英语

不过,我真的学到了很多专业上的知识,
Nothing but &(However), I really learned a lot of professional knowledge,

嗳 我真的有很多毛病吗? 翻译成英文

Eh, do I really have so many shortings?

翻译成英语:我一直想掌握天文学方面的知识。

您好, 也可以参考以下翻译:
我一直想掌握天文学方面的知识。
I always wanted to master the astronomical knowledge.
您如果是想使用 get the hang of 那麼:
I always wanted to get the hang of the astronomical knowledge.
而其意思是: 我一直希望能找到天文学知识方面的窍门。

"也许我真的不快乐"翻译成英语.翻译器免进!

Maybe/Perhaps I am really unhappy.

与此同时也拓展了我们的知识翻译成英语

与此同时也拓展了我们的知识。
可翻译为: At the same time, it also expands our knowledge.

把[我真的傻的可以]翻译成英文

I really so foolish!

收养过无家可归的小动物,并学到了许多照顾动物的知识,英语翻译成为

Adopted homeless animals, and learned many knowledge to take care of the animals

这一次,我真的受伤了,真的怕了。怎么翻译成英语?

这一次,我真的受伤了,真的怕了。 This time, I really was injured, really afraid.
满意请采纳

这是从课本中的不到的知识,翻译成英文!

this is the kind of knowledge that u can not obtain from books

翻译成英语:我真的爱你,但是我必须离开你。

I really love you, but I must leave you.