跪求英语翻译高手,好的加分,重重的加啊

高手们翻译下列句子,最好用强调句型:1、直到动身去北京上大学我才意识到父母是多么爱我2、上海是个如此美丽的旅游城市,下周我想再次去那儿参观3、确实到了我们采取有效措施保护... 高手们翻译下列句子,最好用强调句型:1、直到动身去北京上大学我才意识到父母是多么爱我2、上海是个如此美丽的旅游城市,下周我想再次去那儿参观3、确实到了我们采取有效措施保护水资源的时候了4、说实话,他确实喜欢我借给他的那本英文小说
5、正是在王教授的帮助下我才按时完成如此艰难的一项任务6、只有用这种方式你才能过上忙碌而又有意义的学校生活7、他迟到的原因不是他的自行车坏了,而是他早上睡过了头 最好是强调句型哈 (谢谢谢谢谢谢谢谢谢啦)
书耳往3955
1. Not until i go to university in Beijing , i realized how my parents love me 2. Shnghai is so beautiful a city 3. It's the time we should take effective measures to protect water 输不上啊
KATESCORPIOfa
1. I didn't realize how much my parents loved me until i left for Beijing to go to the college.
2. Shanghai is such a beautiful tourist city, that i want to go there for sightseeing again next week.
21Doreen
It wasn't until I left for Beijing to go to college that I realized how much my parents loved me.
It is a beautiful tourist city that I want to travel Shanghai again next week. 另外两句发你了,好+分