英语翻译 急求

Readingthosenotes,Irealizedthatoverthecourseofthisyear,insteadofencouragingmystudents... Reading those notes, I realized that over the course of this year, instead of encouraging my students, I had begun commanding then to achieve,Where I thought I was driving them to success I was actually driving them away.
I had some apologizing to do.But the next day in the classroom, one boy and one girl each handed me a card.The one signed by all the boys expressed sincere regret for the ugly joke.The one from the girls asked for forgiveness .
This was a lesson for both the kids and me.Forgiveness does not change the past, but it does enlarge the future
yy6891
读完这些文字,我突然意识到,整个学年的课程教学,我都在要求我的学生们成功,而不是鼓励他们。我原以为能把他们推向成功,而事实上却适得其反。
我决定要作出道歉。然而第二天的课堂上,一个男孩和一个女孩分别给了我一张卡片。男孩们签名的那张卡片上是为了那个丑陋的笑话而做出的深深的悔意,女孩们签名的那张卡片上请求我的原谅。
这对我、对我的学生们都是一个教训。宽恕不能改变过去,却能拓宽未来。

仅供参考
swimmingdays
看了这些日记,我才发现这学期我让学生们不断进取进取而很少鼓励他们,我以为是让他们走向成功却实际上是把他们逼向歪路。
我得为此事检讨,但第二天上课的时候,一个男生和一个女生每人给了我一张卡片。所有男生签名的这张是为他们丑陋的玩笑道歉的。女孩给的那张则是为了请求我原谅。
这是我和孩子们上的一堂生动的课。宽恕并不能改变过去,但却会迎来一个崭新的未来。
冠语晨NG
当我读了这些笔记时,我意识到在今年的这个课程上,我不但是没有鼓励学生,反而开始苛责他们。我本来想引导他们走向成功的,却把他们逼走了。
我必须道歉。但是第二天走到教室,一个男生和一个女生各自交给了我一张卡片。其中一张卡片上是所有男生的签名,表达了他们因昨天过分的玩笑而产生的真诚的歉意。而女生们的那张则是请求我的原谅。
这件事不论是给孩子们还是我本人都上了一课,原谅并不能改变过去,但是它能拓宽未来。