请大家帮我把这句话翻译成英文

从爱尔兰文学传统来看,诗人希尼是一位划时代的诗人,叶芝的创作联接了传统诗歌与现代主义诗歌,希尼的作品则标志着英国诗歌传统中英国性的全面崩溃和瓦解。... 从爱尔兰文学传统来看, 诗人希尼是一位划时代的诗人,叶芝的创作联接了传统诗歌与现代主义诗歌, 希尼的作品则标志着英国诗歌传统中英国性的全面崩溃和瓦解。 展开
家在远方哈
Judging from the Irish literature tradition, poet henrique is a landmark, the creation of the poet Yeats with traditional poetry connected the modernist poetry, the works of henrique, marks an English poetry tradition of the complete collapse in Britain sex and collapse