几道英语关于定语从句选择题

①Thisisthehouse______Ilive.A.whichB.inwhereC.withwhichD.inwhich②DoyouknowMrsJackson__... ①This is the house ______ I live.
A.which B.in where C.with which D.in which
②Do you know Mrs Jackson _______ daughter is a famous poet?
A.that her B.whose C.who D.of whom
③The engineer _____ my father works is about fifty years old.
A.to who B.on that C.for which D.with whom
④All ______ is needed is a long time.
A. thing B.that C.which D.what
哪位高手能告诉我一下子,我感激万分啊,我真的很着急,而且也很需要,给答案的同时最好帮我解释一下子,我想知道是怎么回事,最好快点啊,谢谢了!
freeqbar
D,原因:A没有介词,BC搭配错误
B,因为前后有所有格的关系
D,work with……
B,A要复数,C不能和all连用,D不是关系代词
lszxbooker
知道合伙人教育行家
毕业于安徽师范大学外国语学院,现研究生在读,2003年开始从事高中英语教学工作至今

D(live in the house)
B (Jackson's)
D (work with sb)
B (all后面只能用that)