翻译!不要机器!急!!!!!!!

TheAmericansbelievethatanybodycanbecomePresidentoftheUnitedStates.InarecentHollywoodc... The Americans believe that anybody can become President of the United States. In a recent Hollywood comedy(喜剧), that is exactly what happens.
Dave Kovic, played by Kevin Kline, is a kind-hearted man who runs a business that finds people jobs. He leads a typical(典型的) American way of life, except for one thing-he looks exactly like the President, Bill Mitchell. In fact, the only thing that makes him different from the nation’s leader is that he is very nice!
The president has started using look-alikes during some public appearances. Dave is offered a chance to “serve his country” by becoming one. However, things go wrong. The President becomes very ill and Dave ends up acting as the President forever.
Director Ivan Reitman, who made the popular and successful comedies like Twins, Ghostbusters and Legal Eagles, could have gone for easy laughs by making fun of the American government. Instead, Dave is an attractive comedy about an ordinary man in extraordinary situations. Kevin Kline gives a double performance as Dave and the President, and Sigourney Weaver is at her best as his First Lady. The love story that develops between her role and Dave is a real classic(经典).
The film is 100% American. However, if you’ve ever felt that anybody could do a better job running the country than the people in power, then you’ll enjoy Dave!
苏梅y4
在美国人看来任何人都有可能成为美国总统。最近的一部好莱坞喜剧就讲叙了这样一个故事。由凯文·凯利饰演的戴夫·科沃克是一个热心肠的人,开了一家专门为别人找工作的公司。他的生活跟其他美国人没什么两样,除了长得酷似总统比尔·米切尔。事实上他与国家元首唯一的区别仅仅是他非常的友好。总统在出席某些公共场合时会使用替身。戴夫就获得了这样一个做总统替身的机会。但是事情出现了意外,总统病重不得不让戴夫一直把总统当下去。导演伊万·瑞特曼曾成功导演过像《双胞胎》、《闹鬼敢死队》、《法网之鹰》这样大受欢迎的喜剧,经常拿美国政府取乐。这次不同,戴夫是一部关于普通人在奇特处境中的有吸引力的喜剧。凯文·凯利在剧中饰演总统和戴夫两个角色,西格尼·韦弗以她最好的状态饰演他的第一夫人。剧中二人的爱情故事堪称经典。这部电影是100%的美国风格。不管怎么说,如果你有过觉得任何人都能比现任总统更好的管理国家的想法,你就会喜欢《戴夫》这部电影。
zhaicui30
电话的另一端不断响着,然后滴答一下,像是有人回答。一个声音迅速地说:“你好。请稍候,好吗?“然后有再滴答一下,随后是沉默。感觉像好几小时才会再
扶手椅子
美国人认为每个人都能成为美国总统。在最近的好莱坞喜剧里,它就真的发生了。
由凯文 克莱恩出演的戴夫 克维克是一个热心肠的人,自己开了一家公司,专门为别人找工作。他过着典型的美国式的生活,除了一点——他长的很像美国总统比尔 米切尔。实际上,他唯一和美国总统的不同的一点就是他人很好!
总统也开始找一个替身以便在某些时候在公众场合出现。戴夫就被提供一个“为祖国献身”的机会,成为替身之一。但是,事情出了问题。总统病得很重,戴夫也永远结束了他的替身工作。
本片导演伊凡 雷特曼,曾经导过一系列颇受欢迎的喜剧,如《龙兄鼠弟》(Twins), 《捉鬼敢死队》(Ghostbusters),《法网神鹰》(Legal Eagles)喜欢通过开政府的玩笑来制造轻松的喜剧效果。《雾水总统》(Dave)是一部很有吸引力的喜剧,它将一个普通人放在了一个不普通的位置上。凯文 克莱恩出演了戴夫和总统双重角色,西格妮·韦弗也以她最好的状态出演了第一夫人。她和戴夫之间的爱情故事也成为了一个经典。
这部电影是100%美国化的。但是,如果你曾经觉得,跟政要们相比,任何一个人都能把国家管理得更好,那么你肯定会喜欢《雾水总统》(Dave)!