高手帮忙翻译一下,急用,请不要用翻译软件,万分感谢!!!

根据集团发展战略规划,结合集团十几年在国内,特别是首都北京所积累的广泛社会资源,拟在以下几个方面与埃方政府部门、相关企业进行业务合作,促进中埃两国贸易的交流与发展。一、农... 根据集团发展战略规划,结合集团十几年在国内,特别是首都北京所积累的广泛社会资源,拟在以下几个方面与埃方政府部门、相关企业进行业务合作,促进中埃两国贸易的交流与发展。
一、农业(蔬菜、林木)是集团公司的主业,与荷兰、以色列等国家有着长期的业务往来。加之集团自身在中国的经营基础,我方与贵国公司在农业先进技术输出、肥料农药出口、种子代理销售等方面开展贸易交流与合作。
独树新生活店3559
Base on the plan of group development,combine the social resources in domestic especially in Beijing,we ready for our corperation with Egypt goverment,related company ,to stimulate our bilateral bussiness.

1 Agricultural( vegetable ,forest) is out major bussiness,have long term corperation with Netherlands and Israel and other nations.Plus the solid foundation we have in China,we will cooperated in Agricultural high tech export,fertilizer and pesticide export,agency factor for seed and so on.

FYI,just make friends
fengshuling2
日本语ですか、英语ですか
ading1234
——!!!