求一首英文歌,是一个女的唱的。抒情歌,个人觉得有点伤感。高潮的歌词“every time i see you”

之前在阳江电视台一个播放电影的频道听到的,是那个节目的背景音乐。应该是几年前的歌来的...... 之前在阳江电视台一个播放电影的频道听到的,是那个节目的背景音乐。应该是几年前的歌来的... 展开
Cc丶夏°bcf61
布兰妮的everytime- -一定是的,副歌部分第一句就是这个。
汤月娥
Other Side of the World Kt Tunstall
Sara The Starship
I Cry 有里知花
Endless Story 伊藤由奈
不哭 周蕙
American Boy Eleni Mandell
Sad Song Lou Reed
Tears And Rain James Blunt
别怕我伤心 张信哲
БРАТЬЯ 钢炼原声
Behind Blue Eyes Limp Bizkit
It's sad HYDE
追问
我要的是英文歌!!女的唱的!!!!
追答
everytime
小甜甜布兰妮
中英文专业翻译

Notice me, take my hand 请看我,握住我的手
Why are we strangers when 为什么我们之间成了陌生人
Our love is strong 在我们仍深爱的时候
Why carry on without me 为什么离我而去?

Everytime I try to fly, I fall 每当我要展翅飞翔,我却会坠落
Without my wings, I feel so small 失去了我的翅膀,我感到那么渺小
I guess I need you, baby 我想我真的需要你,宝贝.
And everytime I see you in my dreams 每次我在梦中看到你
I see your face, it's haunting me 我看到你的脸庞,那让我多么心疼!
I guess I need you, baby 我想我真的需要你,宝贝.

I make believe that you are here 我告诉我自己你仍在这
It's the only way I see clear 这样的话我才能看的更清楚
What have I done 我到底做了什么?
You seem to move on easy 才让你那么轻松的离我而去

Everytime I try to fly, I fall 每当我要展翅飞翔,我却会坠落
Without my wings, I feel so small 失去了我的翅膀,我感到那么渺小小
I guess I need you, baby 我想我真的需要你,宝贝.
And everytime I see you in my dreams 每次我在梦中看到你
I see your face, it's haunting me 我看到你的脸庞,那让我多么心疼!
I guess I need you, baby 我想我真的需要你,宝贝.

I may have made it rain 我明白我已酿成错误
Please forgive me 请你原谅我
My weakness caused you pain 我的软弱伤害了你
And this song's my sorry 而这首歌就是我的歉意

At night I pray 在夜里我祷告
That soon your face will fade away 你熟悉的脸庞会慢慢淡去

Everytime I try to fly, I fall 每当我要展翅飞翔,我却会坠落
Without my wings, I feel so small 失去了我的翅膀,我感到那么渺小小
I guess I need you, baby 我想我真的需要你,宝贝.
And everytime I see you in my dreams 每次我在梦中看到你
I see your face, it's haunting me 我看到你的脸庞,那让我多么心疼!
I guess I need you, baby 我想我真的需要你,宝贝.
everytime i see you in my dreams, I see you face,it’s hunting me,I guess i need you baby.歌名就是everytime,由Britney Spears 演唱
hmcll5555
歌名Bizarre Love Triangle
应该是 女歌手frente版的最干净好听
yyyyyyyyyyyyOq
frente的 Bizarre Love Triangle 最纯净的女声