帮忙翻译一下这篇英语文章,快快快!

Goodmorningeveryone.Mytopicishowtogrowuphealthilyandhappily.ithinkeveryyoungmanwantto... Good morning everyone.My topic is how to grow up healthily and happily.i think every young man want to grow up healthily and happily.certainly,it's my dream too.Maybe you will ask me how i can grow up in a happy and healthy environment.I have my own ideas:fisrt,we should be optimistic about the life,and set up some goals for our future life.second, as a student we should study hard,and try to learn as much knowledge as possible,then we can make our dreams come true.third,we should do sports every day,with a strong and healthy body ,we can do anything better.. 展开
LEzqf
大家上午好,我的题目是怎样健康快乐地成长。我认为每个年轻人都想健康快乐地成长,当然,这也是我的梦想。你可能会问我我怎样才能在一个健康快乐的环境中成长,对此我有我自己的观点:第一,我们应该对生活持有乐观的态度,对我们的未来生活制定一些目标。第二,作为学生我们应该努力学习,学到尽可能多的知识,然后我们才可以实现梦想。第三,我们应该每天锻炼身体,拥有一个强健的体魄我们才能把事情做得更好。
张闹闹_lemon
大家好,我演讲的题目是:怎样健康快乐的成长。我认为每个年轻人都想要健康快乐的成长。当然,我也这么想。也许你会问我怎样才能在一个健康快乐的环境中成长。我是这样认为的:首先,我们应该对生活持乐观态度并为我们将来的生活设定一些目标。其次,作为学生,我们应该努力学习,尽可能多的学习知识,这样才能实现理想。最后,我们应该每天运动,这样才能有一个健康强壮的身体,从而把每件事都做到最好。
这样可以吗?