请用英文翻译下面几个句子

请达人帮忙设想一下酒店里遇到外国人的场景(包括,见面礼貌用语,翻译几个句字1你需要去二楼休息大厅吗?(二楼有KTV、果盘、按摩、包间休息)2请换上这套休闲服。3你想去什么... 请达人帮忙设想一下酒店里遇到外国人的场景(包括,见面礼貌用语,
翻译几个句字
1你需要去二楼休息大厅吗?(二楼有KTV、果盘、按摩、包间休息)
2请换上这套休闲服。
3你想去什么地方?
4不用客气。
5你要去吧台结帐吗?
6你在找你的朋友吗?
7请把你的钥匙号码给我看一下。
8你的衣柜在这里。
9请走这边。
谢谢....^^
葬如烟
1 you need to rest hall on the second floor? (the second floor have KTV, compote, massage, pack break) 2 please put this sportswear. 3 do you want to go where? 4 don't mention it.
valideo
1. Would you like to use the lounge in second floor where you can enjoy some fruit and massage as well as KTV
2. Please try on this outerwear.
3. Where do you like to go?
4. You're welcom
huping1190
5.are you chashing now?
6.are you looking for your frend?
7.plese give me your key number.
9 this way please
傻小娴
加Q吧,我大不了。我打完第四题就超过什么字数了。745.715859.