帮我翻译成英文 谢谢

摘要矩阵是高等代数中的核心内容。矩阵的相似、矩阵的合同、矩阵的等价、矩阵的正交又是矩阵的重要内容。本文介绍相似矩阵、合同矩阵、等价矩阵、正交矩阵及其性质和相互间的联系,即... 摘要 矩阵是高等代数中的核心内容。矩阵的相似、矩阵的合同、矩阵的等价、矩
阵的正交又是矩阵的重要内容。本文介绍相似矩阵、合同矩阵、等价矩阵、正交矩
阵及其性质和相互间的联系,即相似矩阵、合同矩阵必为等价矩阵;相似为正交相
似、合同为正交合同时,相似与合同一致。并对这些结论作出相应的理论证明。可
利用正交相似与正交合同的一致性,得到二者间的彼此转化。
琳琳7456321
摘要 矩阵是高等代数中的核心内容。矩阵的相似、矩阵的合同、矩阵的等价、矩
阵的正交又是矩阵的重要内容。本文介绍相似矩阵、合同矩阵、等价矩阵、正交矩
阵及其性质和相互间的联系,即相似矩阵、合同矩阵必为等价矩阵;相似为正交相
似、合同为正交合同时,相似与合同一致。并对这些结论作出相应的理论证明。可
利用正交相似与正交合同的一致性,得到二者间的彼此转化。
The matrix is the core content of higher algebra. Matrix of the contract, similar, matrix, moment. The equivalence matrix

Array of orthogonal is the important content of the matrix. This paper introduce similar matrices, contract matrix, equivalent matrix, orthogonal torque

Array and their properties and mutual connections, or similar matrices, contract matrix will for equivalent matrix; Similar photograph are

Like, contract for are mating at the same time, similar to agreement. And these conclusions make corresponding theoretical proof. can

Using orthogonal similar to the consistency of the orthogonal contract between them, get into each other.
求采纳
xiangpozi
oh my god