assassin's creed是什么意思

飞樱loveless
assassin's creed
刺客信条
双语对照
词典结果:
网络释义
1. 刺客教条

2. 刺客信条

例句:
1.
Assassin's creed iii, call of duty black ops--declassified and madden 13 are all available.
《刺客信条III》(Assassin's Creed III)、《使命召唤:黑色行动之解密》(Call of Duty Black Ops--Declassified)与《疯狂橄榄球》(Madden13)均与设备捆绑销售。
AiPPT
12345爱帮
assassin's creed
刺客信条
例句
1.Ben Mattes of Ubisoft shows an upcoming version of Assassin's Creed.
本育碧马茨显示了刺客的信条即将推出的版本。
2.So please, bring Assassin's Creed to the PSP.
所以,请把《刺客信条》带到PSP上来吧!
3.I later realized the word Creed existed and was used by a music group and a video game I eventually worked on ( Assassin's Creed).
后来我发现一个单词“Creed(信条)”,有个同名乐团,另外我参与制作了游戏“刺客信条”。