new中文是什么意思

new中文是什么意思... new中文是什么意思 展开
我是大角度

new  的中文意思如下

adj.  新的,崭新的; 新鲜的,新到的; 现代的; 初次(听到)的;

adv.  新近,最近;

音标

英 [nju:]   美 [nu]

双语例句

1. No matter where you go in life or how old you get, there's always something new to learn about. After all, life is full of surprises.

不管你生活在哪里,你有多少岁,总有新东西要学习,毕竟,生活总是充满惊喜。

2. In New Zealand, the Maori people maintain a strong cultural tradition.

新西兰,毛利人保持着深厚的文化传统。

3. She was afraid in a way that was quite new to her.

她感到从未有过的害怕。

4. Australian rugby league enjoys a huge following in New Zealand.

澳大利亚橄榄球联盟在新西兰有众多支持者。

5. The new system is still in the planning stages.

新体系仍处于规划阶段。

6. I spent lots of money on smart new outfits for work.

我花大笔钱购置了上班时穿的漂亮新套装。

上海楠贝
神丶雨祭丨
知道合伙人教育行家
毕业于郑州大学计算机科学与专业,学士学位。饱读诗书,涉猎广泛,希望能以独特的见解,权威的解答,为你答疑。

new 英[nju:]
美[nu:]
adj. 新的,崭新的; 新鲜的,新到的; 现代的; 初次(听到)的;
adv. 新近,最近;
[网络] 新; 更新; 新建;
[例句]They've just opened a new hotel in the Stoke area.
他们刚在斯托克地区开了一家新宾馆。
666IgICI
new的中文意思是新的
萬哩挑壹
知道合伙人教育行家
校英语竞赛第一名

new banana
新香蕉

Studies on the species of insect and their tendency in new banana field
新蕉园的昆虫种类及其发展趋势
在白石湖坐过山车的赵云
猎午新 想到的是猪 …… 😂😂😂😂