求助! 帮我把一份中文的简历 翻译成英文 我万分感谢 !影响我就职 谢谢!

D>个人特长:1>熟练掌握电子学、Proe制图软件。2>熟练掌握机械设计。3>具有较强的专业理论知识,基础扎实,实践能力强,能在专业领域提出自己的见解,为人诚信开朗,勤奋... D>个人特长:
1>熟练掌握电子学、Proe制图软件。
2>熟练掌握机械设计。
3>具有较强的专业理论知识,基础扎实,实践能力强,能在专业领域提出自己的见解,为人诚信开朗,勤奋务实,有较强的适应能力和团体合作精神,富有责任心和正义感,热爱集体,热心公益事业,能恪守以大局为重的原则,愿意服从集体利益的需要,具备奉献精神
在大学几年充满挑战的学习生活中,我严格要求自己,不断充实。完善和锻炼自己,努力在各方面培养自己,一直以“一专多能,全面发展”来严格要求自己
舒畅且宁静灬光芒
Advantages:
1. skilled at electronics and Proe cartographic software;
2. proficiency in mechanical design
3. Gain professional and strong knowlede. Remarkable ability of practice. Have own view on professional areas. Honest, dillgent, strong adaptability and team work spirit. Responsible and justice. Love collectives and utility. Adhere to the principle of overall situation, willing to subsubmit to the collective interests.
During the change life in collegue, i strictly discipline myself and keep improving. Try hard to cultivate myself in each way. I believe "one professional and multi talents, integrated development".
希望采纳
语言桥
spinthuang
其实这个很简单,你只要在网上下载个有道词典,就能帮助你解决问题!!!希望能帮助你。