请大家帮我用英文翻译一下这篇作文,不要机器翻译的,谢谢 20

对于学习,我一直觉得自己是一个面对困难不会退缩的人,我善于分析问题并且找到有效的解决方法,所以我的老师很欣赏我,同学也很喜欢和我一起学习。我能够养成这样的品质应该还要在于... 对于学习,我一直觉得自己是一个面对困难不会退缩的人,我善于分析问题并且找到有效的解决方法,所以我的老师很欣赏我,同学也很喜欢和我一起学习。我能够养成这样的品质应该还要在于我父母从小对我的教育,父母的鼓励一直以来都是我学习的动力。小的时候,我并不是一个非常出色的孩子,但是我的父母没有像其他的家长那样教训我或者拿我和别的孩子作比较,他们会在我每次有一点点的进步时,就鼓励我,夸奖我,并且告诉我,如果我努力一点,会做的更好。因为父母的这种教育方法,我觉得没有负担,让我感觉学习是一件快乐的事情,所以慢慢的我的学习也越来越好。这些年来,每当我遇到困难的时候,总会想起他们的鼓励,每到这个时候,我就告诉自己,慢慢来,一定可以的。
当然,除了父母以外,朋友也是我的动力之一,因为我身边的朋友都很优秀,我们在一起相互学习,相互影响,因为有他们在身边,我也一直要求自己不能落后于他们,所以现在的我在不断的进步。应该说,我要特别感谢我的父母和朋友。
在今后的学习中,我也会不断的严格要求自己,让更多优秀的同学成为我不断学习和进步的动力,通过努力,不辜负父母和老师的期望,让自己成为一个对社会有用的人。
不要机器翻译的,请用机器翻译不要发给我,翻译后在250个词,谢谢
好了还会给大家加分的!急
不要网页翻译的,谢谢
请大家帮帮忙
百度网友f5de16d606
For study, I always feel oneself is a face difficulties will not shrink back, I'm good at problem analysis and finding effective solutions, so my teacher appreciate me, students also like and I study together. I can develop such quality should also lies in my parents about my childhood education, parents encourage has always been my study power. Small when, I'm not a very good children, but my parents didn't like other parents teach me to take me as or with other children, they will compare every time I have a little bit of progress, it encourages me, praise me, and tell me if I'm in a bit of effort, will do better. Because of his parents' education method, I think this is not responsible, let me feel learning is a joyous affair, so slowly my learning more and more is also better. These years, whenever I encounter difficulties, always remember their encouragement, each to this time, I t...