求翻译一段文字,翻译成英文。不要软件在线翻译,最好是没有错的语法和字的,。希望能够快些。

我记得第一次看到你的时候,我先注意到你的头发,我承认,我喜欢一个金色头发的男生。那时候,我希望你能够是我们这一组联谊的学生,没想到,你真的是我们这一组的学生,我很高兴你今... 我记得第一次看到你的时候,我先注意到你的头发,我承认,我喜欢一个金色头发的男生。那时候,我希望你能够是我们这一组联谊的学生,没想到,你真的是我们这一组的学生,我很高兴你今天的来到,也很高兴能认识你。你是个很好的男生,很可爱,也很热情,而且,你唱的歌真的不错噢~希望我们能成为好朋友吧。到下周一的时候,我希望你来的时候还能在我们这一组。 展开
百度网友138a250
我记得第一次看到你的时候,我先注意到你的头发,我承认,我喜欢一个金色头发的男生。
At the first time i met you ,i first noticed your blond hair . I admited that i like boy with blond hair.
那时候,我希望你能够是我们这一组联谊的学生,没想到,你真的是我们这一组的学生.
At that time , i hoped you were a student in our group ,little did i know , you really were.
我很高兴你今天的来到,也很高兴能认识你。你是个很好的男生,很可爱,也很热情,而且,你唱的歌真的不错噢~
I am so happy that you come today ,and very glad to meet you .you are a nice boy ,cute,enthusiastic and you are really good at singing .
希望我们能成为好朋友吧。到下周一的时候,我希望你来的时候还能在我们这一组。
would you like to be my friend ? In the next week ,I hope you still like to be in our group.
杰出又安逸的夜鹰7319
I remember when i first saw you, i first noticed about your hair, i have to admit, i like a guy with blonde hair. That time, I wish you were in the 联谊学生 group, but god knows that, that you are. I am so glad you can come, and very nice to get to know you. You are a very nice, cute and passion guy, and your singing is very nice~I hope we can be friends. I hope next Monday you can still be in our group