谁想挑战下外贸英语翻译?

(1)FullsetofCleanonBoardBillofLadingmadeouttoorderandblankendoresed,marked"freighttoc... (1)Full set of Clean on Board Bill of Lading made out to order and blank endoresed, marked "freight to collect" dated not later than November 30,2006 and notify accountee.
(2) Signed Commercial Invoice in quintuplicate.
(3) Canadian Customs Invoice in quintuplicate.
(4) Insurance Plicies (or Certificates) in duplicate covering Marine and War Risks.
tjst116
1.全套国外清洁提单并要求提单空白背书,标记为“运费到付”日期不超过2006年11月30日并且通知开证申请人。
2.签署商业发票五份。
3.加拿大海关发票五份。
4.保险条款(或者证书)一式两份,包含海险和战争险。

呵呵,你还挺有干外贸的天赋的,这么会说,0分悬赏,还说成挑战外贸英语,如果真要有不懂行的挑战一下,又被你采纳了你就悲催了,最好要懂外贸的人翻译。
endoresed单词你打错了,应该是endorsed.还有Plicies也错了,估计你是手打的。
good luck~
百度网友d2ccd7a
1)全套清洁已装船提单,空白抬头,空白endoresed,注明"运费到付"日期晚于2006年11月30日,并通知送达。

(2)签署的商业发票答辩。

(3)在加拿大海关发票发票一式五份。

(4)保险Plicies(或证书)一式两份中的一份涵盖海洋和战争险