英文合同翻译成中文

1.PartyBwillselectarangeofclothingfromPartyA’scollectionsprovidedatthePartyA’satelier... 1.Party B will select a range of clothing from Party A’s collections provided at the Party A’s atelier.
2.Party A will provide consultancy to align best style, according to the Party B’s needs.
3.Party A agrees to release all rights of styles bought by Party B represents; therefore no trademarks or copyrights will apply for the production of uniform for Party B based on the released styles bought by Party B.
4.Party A will extend consultancy to Party B, once Party B received the production for measurement taking, fitting, installation and alteration at a fee of CNY 2,000 per hour at the request of Party B.
匿名用户
1,乙方将在甲方工作室的服装样品中选择所需服装款式,
2,根据乙方的要求,甲方提供咨询服务,使其获得最佳款式服装,
3,甲方让出乙方所购买服装款式的专有权,因此,乙方生产自己所购买款式的服装,不存在商标权或版权的障碍,
4,甲方根据乙方的要求向乙方提供额外的咨询服务,包括生产计划,设备的安装,调试,产品转型,由乙方支付费用,每小时2000元人民币,
语言桥
纳豆拌鸡蛋
1。乙方将选择一个范围的服装从甲方的收集并提供甲方的工作室。

2。甲方将提供可参考的排成一排最好的风格,根据乙方的需要。

3。甲方同意释放所有的权利,由乙方代表风格买商标或版权,所以不需要申请为乙方生产都是统一的风格特点的基础上,由乙方发布买的。

4。甲方将向乙方延长咨询公司,当乙方收到以生产为测量、曲面拟合技术、安装和变更在2000元的费用每小时在乙方要求。