请各位大侠帮忙翻译以下菜单

清炒虾仁煎烤明虾花蟹抄年糕咸蛋黄抄鱿鱼雪菜黄鱼汤酸菜鱼椒盐鱿鱼鱼翅白菜羹生吃龙虾谢谢... 清炒虾仁
煎烤明虾
花蟹抄年糕
咸蛋黄抄鱿鱼
雪菜黄鱼汤
酸菜鱼
椒盐鱿鱼
鱼翅白菜羹
生吃龙虾
谢谢
badandy
清炒虾仁 baby shrimps sauteed;baby shrimps; lightly stir-fried;topped with shredded scallions
煎烤明虾 fried and baked prawn
花蟹炒年糕 crab and new-year's hard rice-cake
咸蛋黄抄鱿鱼 salty egg yolk squid
雪菜黄鱼汤 salted cabbage and Croaker soup
酸菜鱼 sour and chilli fish
椒盐鱿鱼 pepper-salt squid
鱼翅白菜羹 cabbage shark's fin soup
生吃龙虾 Raw Lobster

供参考
domiwb

shrimps saute
fried prawn
Sauteed Crabwith Rice Cake
fried squid with salted yolk
Croaker Soup with salted vegetable
Boiled Fish with Pickled Chinese Cabbage
Peper and Salt Squid
Cabbage soup with shark fin
Raw Loboster