英语翻译 悬赏!

Realitytelevisionisagenreoftelevisionprogrammingthatpresentspurportedlyunscripteddram... Reality television is a genre of television programming that presents purportedly unscripted dramatic or humorous situations, documents actual events, and usually features ordinary people instead of professional actors.The genre has existed in some form or another since the early years of television (primarily with game shows), but has expanded significantly since Big Brother first aired in 1999.Documentaries and nonfictional programming such as news and sports shows are usually not classified as reality shows.
The genre covers a wide range of programming formats, from game or quiz shows which resemble the frantic, often demeaning shows produced in Japan in the 1980s and 1990s (such as Gaki no tsukai), to surveillance- or voyeurism-focused productions such as Big Brother.
Reality television frequently portrays a modified and highly influenced form of reality, utilizing sensationalism to attract viewers to generate advertising profits. Participants are often placed in exotic locations or abnormal situations, and are sometimes coached to act in certain scripted ways by off-screen "story editors" or "segment producers," with the portrayal of events and speech manipulated and contrived to create an illusion of reality through editing and other post-production techniques.
不要翻译软件翻的
喵道顶5248
现实电视是一种电视节目类型,其中介绍据称脱稿戏剧或幽默的情况下,文件实际情况,特点和普通人民,而不是通常的专业actors.The体裁有以某种形式存在,或自早年另一个电视(主要是与游戏所示),但已显着扩大,因为大哥首次在1999.Documentaries,如新闻和体育节目通常不归类为现实表明写实节目播出。体裁涵盖了从游戏或智力测验节目,这类似于疯狂,经常贬低日本产于20世纪80年代和90年代(如Gaki没有tsukai)所示,多种格式的节目,如大监视或偷窥为重点的制作兄弟。经常描绘现实电视对现实的形式修改和高度的影响,利用轰动效应来吸引观众产生广告利润。与会者往往是放置在异国情调的地点或异常情况,有时是由教练来行事屏幕外“的故事编辑”或某些脚本方法“部分的生产者,”随着事件的写照和语音操控,人为创造一个错觉现实通过编辑和其他后期制作技术

参考资料: 在线翻译

可爱豫豫
现实电视是一种类型的电视节目,展示了据称是无剧本的戏剧或幽默的情况下,文件实际事件,而且通常特点普通人,而不是专业演员。该类型存在于一些或其他形式的早期以来电视(主要是与游戏节目),但已扩展到第一次播出“老大哥”明显自从1999年。纪录片和nonfictional编程,如新闻和体育节目通常是不列为选秀节目。

该类型涵盖了广泛的编程格式,从游戏或智力测验节目类似的疯狂,经常贬低显示在日本国内制造在80年代和90年代(如Gaki没有tsukai),来监视——或者voyeurism-focused产品如大哥哥。

现实电视频繁修改和高度的影响反映了一个真实的方式,利用追求轰动效应来吸引观众产生广告利润。参与者经常安置在异国情调的地点或异常情况,并采取行动有时是执教的方式在某些脚本编辑器外的“故事”或“段生产商,“与形象的事件和语音操纵、设法创造了一种宛如真实的幻景通过编辑和其他后期制作技术。
桐小筱
现实电视是一种类型的电视节目,展示了在无剧本的戏剧或幽默的情况下的实际事件,特点是普通人,而不是专业演员。该类型存在于一些或其他形式的早期电视(主要是与游戏节目),但自从1999年已明显扩展到第一次播出的“老大哥”纪录片和nonfictional编程,如新闻和体育节目通常是不列为选秀节目。
体裁涵盖了从游戏或智力测验节目,这类似于疯狂,经常贬低日本产于20世纪80年代和90年代(如Gaki没有tsukai)所示的多种格式的节目,如大监视或偷窥为重点的制作兄弟。
现实电视频繁修改和高度的影响反映了一个真实的方式,利用追求轰动效应来吸引观众产生广告利润。参与者经常安置在异国情调的地点或异常情况,有时是由执教者来行事编辑器外的“故事”或某些脚本的“段生产商”,伴随形象的事件和语音操纵,通过编辑和其他后期制作技术设法创造了一种宛如真实的幻景。
李吹哥
不知