麻烦帮我翻译下这个句子(不要机器翻译)谢谢了

newemployeesarerequiredtoproduceverificattionoftheirlegalrighttoworkintheunitedstates... new employees are required to produce verificattion of their legal right to work in the united states.if you are offered employment, can you produce sufficient documentattion of your identity and right to work in the united states,and attest under penalty of perjury that the documents you produce are genuine and relate to you。 展开
中醫學生MM
新员工须出示其能在美国合法工作/就业的证明。如你被提供就业机会,你能否出示足够文件证明你的身份及可在美国合法工作的证明,并根据伪证处罚罪条例证实,你出示的文件是真确(不是伪造)并且属於你自己的。
百度网友efadc1f
在美国,新雇员被要求作出得以合法工作的证明。如果你被雇用,你能够做出有效的证明身份和工作权利的书面文件,并且在作伪证会遭到处罚的情况下,证明上述书面材料是与你相关并绝对真实吗?
同学你是不是打错两个tion结尾的单词?还有最后应该是问号吧?

希望帮到你
ruthand
在美国,新雇员都要求提供务工合法证明,如果你被录取了,你能提供充足的身份和务工权证明吗?在发现伪证面临处罚的时候能证明你提供的相关文件是真实的吗?