求帮忙翻译一篇英语短文

BargainingforTaxisinLatinAmericaOneoftheaspectsofLatinAmericathatyoumayloveisthatyoua... Bargaining for Taxis in Latin America
One of the aspects of Latin America that you may love is that you are able to bargain for anything——even taxis.
Bargaining for taxis in Latin America is fun and can save you a lot of money. In heavy tourist areas, the rates may go up, but you can still bargain to get a lower price.
The first step is to bargain for a rate before you get into the taxi.
Sometimes, just because you’re a gringo (foreigner)
They will give you a high price. If they do, just say
“I’m a gringo (foreigner) but I’m not a fool”. This
may impress the driver and some will as much as you do.
They enjoy going back and forth bargaining for the best
price.
Next, you can ask how much it really cost .They
Will then give you a lower price, and you can say the following line and start to walk away, “It will be
better if I take another taxi.” As you start to walk away
they will give you a lower price which you can accept.
梦月水如
出租车在拉丁美洲弄到手
的一个方面,你可能喜欢拉丁美洲是你是否能够为任何事情——甚至出租车讨价还价。
出租车在拉丁美洲弄到手很有趣,可以为你节省很多的钱。在沉重的旅游地区,利率可能会好起来,但是你仍然可以讨价还价得到一个更低的价格。
第一步是要讨价还价的速度控制,先把上了出租车。
有时,只因为你是个小子(外国人)
他们会给你一个高的价格。如果他们做,只是说
“我是一个小子(外国人),但我不是一个傻瓜。”这
可能会打动司机,而且有些人会和你一样。
他们喜欢来来回回的讨价还价的最佳选择
价格。
其次,你可以问多少真正花费他们
然后将给你一个更低的价格,你能说的,下面一行并开始走开时,“这将会是怎么样
如果我把另一辆出租车更好。”当你开始走开
他们会给你一个更低的价格,你可以接受。

参考资料: 自己打的.....

_风住尘香_
这条路通向哪里?
一个驾着双马马车的男人从大城市驶向了一条乡间小路。他没怎么注意方向所以迷路了。可是他仍然让马车继续行驶,因为他希望能遇见别人或是重新找到方向。
马车行驶了很久,一直到天快黑的时候,他终于看到了一个正在田里工作的农夫。他停下了车,和农夫打招呼道:“你好!”
“你好!”农夫答应着,并没有停下手里的农活。
“这条路走向哪里?”
“我从没见过它离开,它一直就在这里。”农夫一边回答,一边仍在忙农活。
那个男人又问:“这里离下一个小镇有多远?”
“我不知道,”农夫回答道,“我从没量过这段距离。”
这时男人生气了,说:“那你知道什么?你就像个傻瓜!”
农夫终于停下了工作,转身盯着男人看了很久,说:“或许我知道的不多,或许我是个傻瓜,但我至少没有迷路。”

自己翻的。。。不好的话见谅啊。。。